eva super za plusić, da bude velika beta u petak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~isti dan ju vadimo
a imaš li ti kakve simptomčiće?
veselo je ovih dan, imamo plusića i beta. Čestitam svim našim curama koje su napokon dočekale svoje bete (i plusiće) i želim im mirne trudnoće, a svim našim čekalicma da nam nastave ovaj pozitivan niz~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam cure.
Želim vam svima da što prije ugledate pozitivne testove.
Ružo ispraznila!
čestitke novim trudnica,a, hallo, eva133, venera3, maca papučarica,~~~~~~~~~~~~za dalje!
matt,~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti danas!
sara38,~~~~~~~~~~~za dobitne blastice!
tiki_a, sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za debelu listu trudnica u prosincu, zagužvalo se ovdje, ajme!
eva, čestitkeeeee!
dragoj veneri, čestitam!!!!!!!
Bez obzira na pozitivne testove, jako me strah. Očito staha nikad dosta.
Artisan nemam nikakvih simptoma. Muče me jedino pms bolovi i to ne stalno, nego više popodne i navečer. Grudi me bole kao pred mengu. Bradavice nisu promjenila boju. Da nema tih plusića na testovima, ne bi ni po čemu znala da sam trudna. Jedino što mi se često piški, ali puno i pijem jer sam stalno žedna. Po noći se još ne dižem na wc.
Sutra trebam vaditi betu,ali nisam izdržala i sad sam test napravila,i onaj mali kružić koji tako čekam da se popuni,ništa! I ovaj put ništa... Znam da nije 100% sigurno,no tako se i osjećam,prazno
Svima vama sa plusićima i poz betama čestitam,nadam se drugi put većoj sreći kod mene!
cestitke novim trudnicama na pozitivnim testicima i betama!!!
vibrice za cekace ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eva133 BRAVO!!!! Čestitam![]()
![]()
M@tt ~~~~~~~~~~~~~ da danas prođe sve u najboljem redu.
I svim ostalim čekalicama bete, punkcije, transfera ~~~~~~~~~
Cure moja beta danas, 14 dt iznosi 3175
...vraćena 3 embrija...poprilično me sada strah
u četvrtak ponovno vađenje
ajme koliko novih trudnica....čeeeestitam cure![]()
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice!!!!
Matt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta iznenadi
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Ajme king čestitam.
M@tt puno sreće i neka se dupla.
Tigrica84, Kokos gdje ste cure? Ajmo bete!!!
uuu koja beta king,čestitam od srca...
da je meni i puno manja skakala bi od sreće
a jeli bilo kakvih simptoma?
eva...i tebi želim veliku betu...cure još nisu došle do kopa...javit će se
m@tt.....da i vas razveseli danas beta!
rose bilo je simptoma...al istih kao i u 3 prethodna neuspješna...tak da se nismo nadali ovolikoj beti
king, koliko embrija su ti vratili i koji dan?
vau king ovo se stvarno zove beta, čestitam od srca![]()
King....svaka čast na beturini![]()
Cestitam KingBeta je bas waaaaauu.To su duplici garant(nadam se zbog tebe i zbog rizicne trudnoce da se nisu sva tri primila,a opet mi je drago kad vidim ovoliku betu
)
bravo eva, hallo, venera, king!!! ostali - nastavite niz!!!
king, fakat vaaaaau koja beta!!!
Cure hvala vam svima od srca za vibranje i sve lijepe želje ali ništa od svega toga. Beta je 14.
Sada ću se povući malo, odtugovati (moramo naučiti kako) i onda razmisliti kako i što dalje....
sretno svima
Dragi Matt,
točno onako kako većinski završava teba od 50, to je biokemijska.
Ništa nećete morati raditi,nema tu potrebe za kiretiranjem, za par dana doći će menga, možete stati s utrićima, ali to je već vjerojatno i dr. rekao.
Znam da vam se sada srušio svijet, ali na tako male bete treba bit oprezan, jer je ipak bitno veća šansa da ne završe dobro, samo iznimke završavaju dobro, možda nekih 20%, po mom šecungu, takvih malih beta bude happyend...
Ali.. nikad ne znaš... U ovome svemu to su ionako postotci s kojima baratamo - uspješnost po postupku je nekih 30% kad se mogu oplodit sve jajne stanice i normalno stimulirati i kod ono najperspektivnijih slučajeva.
IVF, na žalost, najčešće ne uspijeva iz prve. Odmorite se i vidite kad i kako dalje. Mislim da ste u dobroj klinici i kod jednog od najiskusnijih dr-ova, možda je fin. opterećenje, ali možete možda ubaciti, kao premosnicu, i neku državnu kliniku ili ići negdje gdje mogu oploditi više js, iako.... zasad, ova pozitivna beta na samo 3 stanice ipak... a glupo je reći... ali... i nije tako loša... naravno, ako se ne zaredaju biokemijske.
Sretno za drugi put!!!
Doslovno, smao oni koje je pomilovala sreća uspijevaju iz prve... na žalost.. na to treba biti relativno spreman, iako najčešće i prvi neuspjeh najviše boli.
Posljednje uređivanje od ina33 : 29.11.2011. at 16:46
Najviše boli... jer su i očekivanja najveća - evo, tu ste došli, kod super dr-a, konačno i taj IVF. Ali, na žalost, većini je potrebno više od 1 put, pogotovo u uvjetima novog zakona i oplodnje 3 js, ali imaju i naši uspjeha, a pogotovo dr L. Vidite što vam je financijski i logistički izvedivo.
Dragi M@tt i TŽ,
žao mi je da je ovako završilo.
Odtugujte skupa i počnite planirati novi postupak...i to će vam dati najviše snage...nada u uspjeh je veća od bilo koje tuge
King, vauuuuuuuuuu...to se zove beta, curo !!!
ajme, ogromna je, još sam u šoku...nadam se kako je rekla i Alma da su ipak samo blizići u pitanju, zbog vaše sigurnosti.
sretno...
a bome sretno i svima sa pozitivnim testićima i onima koji vade ß...nek budu lijepe, debele pa da nam forum bude jaaaaaakooooo sretan...
i veeeliiikuuu pusu šaljem mojoj dragoj Selidraga moja čuvaj mi se jaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooo i mazi bušu.