drage forumašice, želim vam miran i sretan Božić i puuuuno ljubavi..
drage forumašice, želim vam miran i sretan Božić i puuuuno ljubavi..
Sretan Božić i neka vam donese blagoslov i ispunjenje svih želja
Sretan i blagoslovljen Božić
da nam izmami osmjehe na lica a da u ušima zuji od Jingle-bell
da zubi peku od kolača a lice se sjaji od masnoće na mlincima
da gledate bedaste filmeke o vilenjacima i čudima
uglavnom iako je sutra novi dan sa starim problemima danas je pauza
Drage suborke sretan Bozic vama i vasim obiteljima i neka vam se ispuni najveca zelja svima!
Sretan i blagoslovljen Božić, pun sreće i veselja!!!!
cure drage,želim vam sretan Božić od![]()
cure sretan Božić svima i da dogodine svi zagrlimo svoja zlata.......mi nažalost imamo Božić koji ćemo pamtit...jučer oko 6 sam prokrvarila....išli u Rijeku kao hitnoća na ginekologiju....u maternici nema ničeg.....jajnici turbo povećani kažu hiperstimulirani iako sam bila u minimalno stimuliranom postupku....beta ipak visoka 5092.....htjeli me hospitalizirat.....ja nisam pristala - ostala sam kod mame u rijeci, mama živi doslovce 5 min od bolnice.....sad čekam do utorka, ukoliko ne bi bilo obilnijeg krvarenja ili bolova, da vidimo ako beta pada ako ne stahuju za vanmaterničnu.....ja san minimalno krvarim i drugih nikakvih simptoma nemam.....znači čeka me ili kiretaža ili laparoskopija....ili u najblažoj varijanti da se sama očistim
Posljednje uređivanje od tantolina : 25.12.2011. at 21:29
tantolina, zar ne može biti da se još jednostavno ne vidi? Silno navijam za tu varijantu. Šaljem ti sve vibrice da ishod bude najbolji mogući. Možeš li pozitivno misliti?
I sama sam imala takav nalaz na 5+6 (nalaz i danas čuvam), a rezultat tog "ničeg " u uterusu je veliki sin. Nadam se da će i tebi biti. Drži se!
a ne znam ni sama...prilično sam krvarila.....jučer mi je bilo 5+3 ili 5+4 tjedana.......dali su mi ergometrin tabletice....one se ne smiju piti u trudnoći...što sad?
Ergometrin je potpuno kontraindiciran u trudnoći. Tako da ne znam što ti reći. Puno toga ovisi i o jačini krvarenja.
Što mi možemo sve izdržati i fizički i psihički da bi postale mame gotovo je neizmjerno. Znam kako ti je ali se nadam da ćeš i dalje biti u duhu tvog potpisa.
Sretan Božić svima!
tantolina, nadam se da je još prerano da se nešto vidi i da će krvarenje prestati. Uglavnom, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod!
Sretan Božić svima i da vam do slijedećeg Božića ostvare sve želje, a jedna posebno!
tantolina, želim ti da ovaj Božić pamtiš samo po malom stresu koji će dobro završiti
tantolina, ergometril je sinteticki progesteron i kao i Primolut Nor, kontraindikovan je u trudnoci. Posto krvaris, uzmi utrogestan oralno tj. na usta, i po dve odjednom slobodno.
tantolina nadam se da ce se tvoja mrvica izboriti i da ce krvarenje uskoro stati![]()
Sretan i blagoslovljen Božić svima!
Tantolina žao mi je što to sve prolaziš, želim ti da se što prije sve smiri na najbolji mogući način!Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Tantolina nadam se da ce cudo Bozica ipak zasjati kod vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar ishod
Tantolinadrži se~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod
Tantolina jako mi je zao
ali se opet nadam da ce sve zavrsit na dobro, moramo se nadati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i prije nego budes ( nedaj Boze ) stvarno morala na kiretazu da odes jos nekom drugom dr. na uzv , ne znam ni sama sto bi u toj situaciji
drzim fige
ja sam opet danas bila na uzv , jutros opet obilno krvarenje
mrvica lijepo raste hdB skoro 1cm ima , danas smo 7+1 tt.
ova GV se jos cisti i to moze trajati tjednima![]()
nisam nikako opustena ni mirna od bete
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 26.12.2011. at 17:01
tantolina baš mi je žao. Nadam se da se plod još ne vidi, jeli imaš jake bolove možda?
žao mi je što vam je Božić bio tako tužan, nekako cijelo vrijeme se nadam da će tvoja priča sretno završiti. koliko sam shvatila ipak su ostavili neku mogućnost da se sutra plod pojavi, tj uvijek postoji nada da je pregled ipak bio prerano.
ergometrin su ti dali u bolnici? ja sam ga koristila nakon kiretaže, kada sam dobila neku upalu koja je kulminirala temperaturom i bolovima.
samo da ti se situacija što prije riješi pa da znaš na čemu si, znam da je najgore ovo grozno iščekivanje.
ja sam imala spontani bez ikakvih bolova, što je najbolje imala sam samo lagani smeđi iscjedak za kojeg kažu da je bezopasan....tako da mislim da pravila stvarno nema. mene su uvjeravali da moje stanje nije opasno za plod, a na kraju sam srela i cure koje su krvarile baš kao da imaju mensturaciju i zadržale su zdrave trudnoće.
tantolina nadamo se da će sve dobro završiti,drži se...
molim se da nije, to mi uvijek zvuči kao najgora varijanta i usput rečeno moja najcrnja noćna mora. zbunjuje me toliko postotak cura kojima se nakon ivf-a dogodi vanmaternična.....ili je samo slučajnost što sam ih ja puno do sada upoznala kojima se upravo to desilo.
tantolina neka bude sve dobro sutra, drži se, mislim na tebe.
cure dobro jutro uz mirišljavu kavicu i božićne kolačiće!
ja nisam ovih dana bila pri kompu pa vam sa zakašnjenjem želim sreeeetan Božić.
tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak sve bude ok.
svima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
tantolina, draga moja! Nadam se da je danas već sve puno bolje i da će se sve dobro nastaviti razvijati! Sretno danas!
Dragi moji sretan vam Božić svima po redu i neka vam se ostvare najveće i najljepše želje....od srca!
Kao prvo Sretan Božić cure !! Evo da se i ja javim nakon dužeg vremena kad je riječ o vanmaterničnoj iz osobnog iskustva.U drugom pokušaju IVF-a klomifenima bila je vanmaternična samo sam imala smeđi iscjedak i onda svježa krv...nikakvi bolovi.Ostala bez jajovoda lijevog.Evo sad je prošlo 2 mjeseca od nesretnog drugog.Spremala sam se da idem na smrznute jajne stanice.Uputnica i putni nalog u rukama a menstruacije nigdje.Sve mi padalo napamet ( neki poremećaj,,,bla.bla,bla) ali prirodna trudnoća...nema šanse. Ali to se desilo kad sam prihvatila i složila si u glavi život bez djeteta....Bit će šta bog da.Uglavnom sreća je kratko trajala vanmaternična i opet operacija.Ostala i bez desnog jajovoda.Sve sam to junački podnjela.Nikakvi bolovi,nisam imala pojma da sam trudna.Uglavnom da skratim priču..ne mora boljeti,svi smo mi drugčiji,,,neko ima simptome,neko nema ništa. tantolina želim ti svu sreću na svijetu i da bude ono najljepše.
Spremamo se druge god.po one smznute stanice koje čekaju...pa budemo vidjeli.
Svima vama želim uskoro bebice zdrave i nasmijane![]()
Draga Tantolina, drži se. NAdam se da će sve dobro ispasti.
Tantolina vjerujem da još može sve ispasti dobro, drži se i šaljem ti puno!
Mene jučer ulovili bolovi/grčevi na momente u trbuhu kao 1 dan menge... Danas sam radila testić i mislila saam prvo da je negativan. Onda sam ga forenzičarski okretala na svjetlu i činilo mi se da se nazire neka sjena. Budući da idem na put na par dana i da sam planirala betu raditi u ponedjeljak, na brzinu sam otišla do laba i izvadila betu- kao tek toliko da vidim na čemu sam. U glavnom, moja beta danas je 49.03. To je 10dnt 4dn, odnosno 14. dan od aspiracije/oplodnje. Čini mi se malo nisko, ali za sada mi ne preostaje drugo nego čekati ponedjeljak i srijedu pa vidjeti porast/ duplanje.
tikki meni se uopće ne čini prenisko, moja beta u prvoj trudnoći bila je 10dn3dt 41,7, tvoja je tu negdje. Držim fige da se sad lijepo dupla!!!
tantolina nadam se da ce sve biti u redu.
tikki, cestitam!![]()
Hvala Charlie. Vidjet ćemo idući tjedan. Nažalost prije ponedjeljka ne mogu ponavljati betu, ako ne dođe M do tada onda ću se nadati da je to to![]()
jel zna neko da mi kaze da li je dan transfera d0 ili d1? Ako mi je transfer bio juce npr, je li mi danas d1 ili d2?![]()
evo i mene.....moja beta danas 400 i nešto više ni ne znam...i doktora i mene iznenadi takav brzi pad u subotu u 22 sata bila 5092.....dakle bio je to još jedan spontani...nisam se još skroz očistila ali ima nade....kaže doktor da nije siguran..možda...do petka na ergometrinu....u petak beta i utz pa ćemo vidjet da li treba kiretaža ili ne....
tantolina, kao sto ti rece.... Idemo dalje.........do kraja
hvala ti kitty na odgovoru.