Tantolina baš mi je žaonadam se samo da će se samo očistiti i da ćete uskoro u nove pobjede... do kraja!
Tantolina baš mi je žaonadam se samo da će se samo očistiti i da ćete uskoro u nove pobjede... do kraja!
Tantolina žao mi je, grlim te.
Tantolina zao mi je..da te Bog iduci put obraduje mirisljavim smotuljkom u ruke..
Tantolina, jako, jako mi je žao
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredan nastavak trudnoće
Tantolina jako mi je žao
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i veeeeliku betu!
tantolina i ja sam se nadala kao i druge cure ovdje, žao mi je![]()
tantolina cure su ti vec sve rekleZao mi je
Jesi li prekontrolisala hematologiju?
tantolina nemam rijeći da te utješimčuvaj se draga!
tikki vibrice za dalje......
Ja betu raim najvjerovatnije sutra. Za sada sve OK osim sinoć nekog smedeg iscjedka.
Čestit vam i blagoslovljen Božić sa zakašnjenjem!
Suborke![]()
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra, nek beta bude troznamenkasta!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
tantolina,žao mi je..
tikki za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sonja za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa Tikki draga ovo je predivno,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz sve snage da se beta fino podupla
.
Mi smo danas 6+6 tjedana i upravo bili na prvom pregledu. Kuca jedno junačko. Osjećaj: neponovljiv i neopisiv!
Plašim se i napisati ali........
sinoć(13-ti dnt) oko devet i pol sa radila test i pokazao je slabašnu ali vidljivu drugu crticu. Poslije toga se pojavila smeđkasta sluz i od tada ništa. Jajnici režu i lagani kao pms bolovi. Sutra ujutro ću ponoviti test pa videt ćemo.
sonja nema veze zbog iscjetka , eh koliko cura su ga imale , bitno je da je crtica druga tu , zasto ne beta sutra ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
Sonja ~~~~~~ za lijepu betu
sonja29,~~~~~~~~~~~~za betu, pa da forumski proslavimo!
sara38, bravo za
tantolina, uf![]()
tantolina stvarno sam se nadala da će tvoja priča imati drugačiji kraj. sad držim palčeve da agonija i neizvjesnost što prije prestane.
a ja vam imam za prijaviti sreću od sreće veću, bojim se glasno reći ......
danas na 6+2 vidjeli smo malog junaka koji je treperio.....malo čudo......iz mog neobičnog ivf prirodnjaka!
Sonja ~~~~~~~ za betu sutra! Nadam se velikoj brojčici
Thinkpink i sara čestitke na kuckavimi držim fige za mirnu trudnoću do kraja!
saro,thinkpink bravo za
thinkpink pored svega što sam do sada prošla bojim se povjerovati,još uvijek...ne znam ne osjećam ništa,možda ako beta potvrdi trudnoču a do tada......![]()
Thinkpink ja ću se veselit s tobom!
Sonja šaljem ti puno za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
thinkpink, sara38 bravo za!
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Posljednje uređivanje od kitty : 28.12.2011. at 12:59
sara38 i thinpink bravo zai konačno možemo pošteno
sonja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu.. Jedva čekam da ju objaviš
![]()
tantolina žao mi je draga moja.
tikki čestitam to je lijepa beta za 10dnt.
Sonja a joj draga moja pa tvoja trudnoća bi me obradovala ne znaš ni sama koliko. Navijam punim srcem za lijepu brojku betu.
Jooooj Sonja29, najradije bi poskočila...na iglama sam totalno...jedva čekam tvoje sutrašnje POZITIVNO javljanje~~~~~~~~
sara38![]()
tikki~~~~~za lijepu betu
thinkpink![]()
![]()
thinpink bravo za srčeko![]()
sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!
Sonja29, ja držim fige i čekam sutrašnji test i betu............... kao što vjerujem mnogi to čine prateći tebe i tvoj postupak ovaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ajme, ovo će biti THE trudnoća među svim forumskim trudnoćama - SRETNO SUTRA![]()
Drage moje rasplakat ćete me! Ništa sutra od bete,pokušat će me ubaciti na listu 30.12. ali bila sam kod dr. još jedan test je pokazao + i na UZV se za sada vidi točkica promjera 2x2 mm.Naručena sam na kontrolu za 10 dana.Do tada strogo mirovanje zbog hiperstimulacije. Još ništa ne vjerujem dok ne vidimo betu ijer tko se opeče i na hladno puše
![]()
Sonja29, vibram dalje do bete, no sad nakon tockice na uzv i jos jednog poz testa vibram; navijam, skakucem vec mnogo glasnije.Sreeeetnooooo
![]()