Bab,jako mi je žao,
![]()
Bab,jako mi je žao,
![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 10.01.2012. at 20:01
Bab žao mi je![]()
mila moja draga Bab, jako te grlim i ljubim...
Bab mila,jako mi je žao..
grlim te jako...![]()
Bab draga
Vrijeme će donjeti smiraj i nadu za dalje...sada plači...mi smo uz tebe...dijelimo tvoje suze![]()
Bab isplaci se jako, ustani i isplaniraj sledeci postupak!
Draga Bab, nema riječi koje bi te sada mogle utješiti, znam... šaljem ti puno mojih molitvi i nadu da će bol s vremenom postati podnošljiva i da ćeš skupiti hrabrosti i snage za dalje.Ljubim te draga moja
![]()
Bab...znam da ni jedna riječ utjehe sad ne pomaže....
..stoga ćuposlati i jednoj forumašici kojoj srčeko nije prokucalo....znam da nas čita al nema još snage išta napisati....
![]()
Bab sve riječi su suvišne. Tužno, pretužno i tako nepravedno...
U mislima si nam...
Bab jako mi je žao, miješa se bijes sa očajem
drži se i da sve dobro prođe
Bab, jako mi je žao, jako.. nažalost, i ja jako dobro poznajem tugu koju osjećaš i sve je još jako svježe.. nema tu nekih riječi utjehe, plači i tuguj.. grlim te.
Draga moja Bab
Ne mogu uopće riječima izraziti koliko mi je žao...
Bab ne znam što reći, tužno i nepravedno![]()
Posljednje uređivanje od tlukaci5 : 11.01.2012. at 10:12
cure moje,
puno vam hvala, zbilja ste predrage.
Evo, vratila se iz bolnice. Sutra sam ponovo tamo i u petak idem na kiretazu.
Jedina ajmo rec dobra stvar je sto cu dobit opcu pa bar te fizicke boli nece biti.
Eto, ostaje mi za uspomenu slikica iz vilija na kojoj se lijepo vide i rukice, nogice, mala glavica...ma jedna savrsena bebica...koje vise nema.
Ljubim vas sve i nadam se da ce opet doci vrijeme da se ponovo smijem.
Ljepotica moja, korak po korak, bit će opet bolje, samo polako, mislimo jako na tebe!!!!!!!!!
Doći će bab vjeruj mi, zaboravit nećeš, ali kao i sve u životu, ostavit ćeš i to iza sebe i krenut naprijed.
I ja sam mislila da neću nikad izać iz tog stanja ali jesam. Priznajem, znam ponekad pomislit koliko bi sada mjeseci imala moja beba da je ostala sa nama ali ne doživljavam to više kao kraj, više kao još jednu tešku prepreku koju smo morali proć u ovoj borbi za svoje dijete.
puno poljubaca draga budi mi jaka
Bab ja sam ostala u totalnom šoku...baš sam se ražalostila...ovo je teško, ali ti si jaka, sigurna sam. Izbaci sve iz sebe i doći će nova snaga za dalje. Pusa!
Bab grlim te...
Bab samo hrabro naprijed...svi smo mi ovdje svjesni koliko je to teško, ali s vremenom krenemo dalje jer tako moramo sve do zajedničkog cilja....pusa
Ima li tko od ekipe da je u Mariboru u postupku u 2/2012?
A joj bab draga moja kako mi je žao, ljubim te punooooooooooo.![]()
Bab, samo hrabro, i ja sam to prošla ljetos..vrijeme liječi ..i dobri ljudi!
Bab![]()
Bab i meni je žao
Ja sam malo u panici. Malo prije sam na ulošku vidjela par smeđih kapi, a kad sam se obrisala ostalo je onako mrvičasto smeđe... a i trbuh lagano osjetim.
Ne znam šta da radim, dal da odem negdje kod dr. ili da čekam do sutra da vidim šta će biti, možda prestane, a ako ne da odem kog dr.. Imate li kakav savjet?
A znam i sama, ali ovako kad se desi nije baš ugodno. Sad se nemam kome javiti, ali ujutro bi mogla nazvati dr-a![]()
draga tako je meni bilo prije dva dana i to nakon što sam doslovno cijeli dan provela u krevetu. ulovila me opaka panika, zvala sam svog gina taman je radio i primio me odmah. uglavnom, kaže da nema krvarenja, da nema hematoma i beba je na 8+1 bila velika 14 mm i srce je junački kucalo. nakon toga više ništa, ali se dva dana nisam dizala sa kauča, danas tek lagana šetnja.
znam kako se osjećaš i jedino ćeš naći mir ako odeš kod doktora. koliko je danas trudnoća?
Bab znam da nema utjehe, drži se, jedino vrijeme pomaže....sve sam to već prošla, nažalost.....
joj Bab stvarno mi je žao.živote stvarno nisi fer ponekad.hebemu sve.
ja duboko vjerujem da nije. hvala ti
na kraju jedino mogu reći da ti želim čim, čim prije da budeš u mojoj koži. teško je i neizvjesno, ali znam koliko to želiš i ti i sve cure ovdje.
Draga bab uzasno mi je zaoDrzi se! Grlim te.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Mistic nadam se da bude sve ok! Ja sam se danas isto pošteno uplašila, bila sam sagnuta nad kompom na poslu i onda sam se malo naglo ustala i tako me presjeklo kao da mi je netko nož provukao nisko po trbuhu. Bolilo me nekoliko minutajoš malo pa će i taj 1. pregled... to mi je sad idući milesone
tikki, mistic..cure znam da ste na iglama ali se ne brinite..ta krvuckanja na početku trudnoće su skoro pa fiziološka i veeeeelikom večinom sasvim normalna...samo strpljivo i sve će doći na svoje...presjecanja su isto normalna, to se ligamentići šire pomalo kao i maternica...samo nemojte ovdje pričati o tome već odite na temu MPO trudnoća nkon svega jer tamo se priča o problemima u trudnoći pa i kod vas vrlo vrlo svježih trudnica..bez brige..jedva vas čekamo tamo...come on!![]()
Posljednje uređivanje od mirna26 : 11.01.2012. at 18:58