Palcice žao mi je!!!![]()
Chiara, cure su ti sve napisale, javile su se i naše drage suborke s najljepšim mogućim ishodom! Ponovi betu u istom labu za 2 dana i vidjeti ćeš. A da si malo ubrzala, jesi. Ali nije važno, beta je pozitivna! Držim ti palčeve na rukama, nogama, glavi, i od susjeda i od onog malo daljnjeg susjeda... Sretno!!!
palčicazg, jako, jako mi je žao, drži se draga, jednom će i tebi sunce zasjati ....
Današnje ponavljačice beta, čestitke
A ja vam se osjećam nekako trudno, samo se nadam da me osjećaj neće iznevjeriti i baciti u ponor
...još malo, i znat ćemo jesam li u pravu...
Hakyaza prekrasno duplanje.bravo draga.
Mury samo naprid.drago mi je da se tako osjećaš.zaslužila sii ti to znaš.
svim curama želim puno puno sriće.
eto i mi obavili,imamo jednu mrvu na čuvanju,beta 08.11-i sad dugo čekanje
cestitke curama na super duplanjima. i svim cekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe velike bete
chiara nadam se da ce se beta lijepo uduplati
evo da i ovdje javim da sam pocela brljaviti smedjkasto 10dnt3d. nastavljam nevoljko s utricima. uglavnom sutra vadim betu ujutro jer doktor ipak zeli da se to napravi. a ovako mi je bilo i u prvom postupku. osjecala sam se tako glupo u labu, vadim krv za betu a vec znam da je gotovo....
dea84 i Palcicezg, žao mi je cure.
kitty, bitno je da beta raste!
Hakya, malena19, prekrasna duplanja!
chiara, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim palčeve za novu betu!
crvenkapice, sretan rođendan!
Mury, nek te osjećaj samo drži i dalje, i nek to stvarno bude to!
I posebno vibram za moju dragu macu papucaricu i njezinu betu sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Da nam se javiš s krasnim vijestima!
dea84, Palcicazg jako žao mi je, držite se
chiara, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta lijepo dupla!
Mury trudnice naša , nego što si drugo![]()
Posljednje uređivanje od darmar : 24.10.2011. at 20:34
legal alien znam kako se osjećaš,ali stvarno bi htjela da te beta sutra iznenadi! Zato ti vibram iz petnih žila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maca papucarica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za tvoju betu sutra, da bude velika velika!
![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 24.10.2011. at 20:41
hvala na cestitkama , divne ste
mury moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
chiara za duplanje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maca papucarica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu suta
dea i palcicazg zao mi je cure![]()
bubili, neka se mrva čvrsto uhvati ~~~~~~~~~~~~~~
chiara, da beta super poraste, podupla se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maca papucarica za sutrašnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
legal alien,uh, točno znam taj osjećaj, ja sam prošli put prokrvarila točno 8 DNT, ni dr. nije vjerovao da je to menga, ali tebi želim da brljavljenje stane, i beta te iznenadi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svim ostalim kome što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da javim, moja beta danas je preko 1600, uzv 2. 11.
kitty, Hakya, malena 19 čestitam.
dea84 i Palcicezg, žao mi je.
šaljem svima puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno cure,i neka što brže ostvarimo svoje snove....![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.10.2011. at 08:24
luna, znaci da smo isti dan na uzvti si isto na VV, zar ne?
mury ...bas mi je drago da se vratila nada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
Palcicezg, žao mi je
maca papucarica, chiara, legal alien ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje sutra!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sto vam god treba!!!
evo samo da se brzinski javim s posla. brljavljenje se nastavlja cak neki mali smedji ugrusci pomjesani valjda sa utricima. odvratno nesto.
jutros vadila krv. nalaz popodne. javim se svakako.
hvalal vam svima na dobrim zeljama.
mury hvala ti na podrsci. da docekas svoju bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
palcice I know how you feel
luna cestitam!![]()
Cure drage evo šaljem ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa nek se posluže sve kojima treba.....ne mogu više pratiti kako nas je puno...
Legal alien - žao mi je ako je tako ali isto držim fige za nalaz koji čekaš.....
Ja sutra idem opet vaditi krv takosu mi rekli iz Mb kao da ne žele i ne mogu ništa reći jer može biti i + i - pa da napravim betu suta....
Iskreno meni su sve lađe potonule i nekako se osjećam loše čini mi se da mi se stomak ispuho osim što stalno imam malu temperaturu i sise su mi drama i velike i bolne....osjećam pritisak dole ali mislim da je to najava M....ne znam koliko sam bila sretna sada imam osjećaj da nisam trudna....ah očito nije još na meni red....
pusa svima i hvala na podršci super ste mi.....
Chiara, meni ovo zvuči na pravu trudnoću ali uistinu ne možeš znati dok ne vidiš pravilno duplanje. Početna beta je obećajavuća, neka bude sada sve kako treba biti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Chiara, meni se pak čini beta na 10 dnt blastociste relativno mala, tj. bilo bi lakše da je veća (tj. tu jako ovisi jel' embrij vraćen u stadiju blastociste, jel' dvodnevni (kakve tu u Cro sad znaju vraćati), jel' trodnevni itd.). Znam MB trudnoću s trodnevnim di je beta 10 dnt bila 40 i bilo je OK (trodnevni embrij transferiran).
Opet, po meni inesz i brojne.... po njihovim betama - ne bi smjele bit trudne, pa ipak jesu, a inesz mi je baš ono the showcase nemogućih beta.
Rikikiki je imala betu 10 dnt 6, pa joj je skočila na normanu vrijednost 14 dnt, ako se dobro sjećam, nije joj se beta poduplala, nego je porasla masu, masu.
Nema tu čvrstog pravila, sve može i ne mora biti. Držim palčeve za 27.10., sve je moguće i ne može ti sad ovog trena niko reći - kolika će biti na taj dan - i u tom smislu su ti iz MB-a stvarno korektno odgovorili - jer je to gatanje u staklenu kuglu. Trend dupliranja je bitan, ali njega ćeš dovoljno skužiti vađenjem na dan 27.10.
Ništa sad ne možeš nego čekati, sudbina trudnoće zapisana je u embriju i ne možeš napraviti ništa krivo, ali niti ništa da bi povećala šanse. Treba iščekati još par dana...
Posljednje uređivanje od ina33 : 25.10.2011. at 15:25
puno~~~~~~~~~~~~~~za sve vas, za sve za što vam treba
svima
Luna81 cestitam odprekrasna beta
Legal alienipak s nestrpljenjem iscekujem tvoju betu
Mury
Svim curama saljem puno pozitivne vibre![]()
palcicazg
jezić, za prvi uzv
bab, za tvoj postupak
ilegalko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu koncem mjeseca
i svim ostalima za što god vam treba
draga chiara saljem ti puno ~~~~~~~~~~~ znam da iscekivanje cupa zivce.
mury i tebi puno pizitivnih vibri za betu. dosao je i tvoj red!
definitivno nista od moje 3. srece. moja beta je cijelih 2 i nesto sitno. uau. to je dosta vise od moje prve bete koja je bila 0.345 ili tako nesto. definitivno napredujem samo nedovoljno brzo. ma jucer sam odtulila svoje danas sam poprilicno cool. radna rutina pomaze. mozda jedino odem lupati u boksacku vrecu kasnije.
kad malo odmorim glavu i tijelo smislit cu sto i kako dalje. sada cekam da procurim i da se sto prije ocistim od hormona. znate li neki narodni recept?
sve vas puno pozdravljam i zelim vam uspjesne postupke. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
legal alien.odmori se psihicki i fizicki i opet u postupak,jednom ce uspjeti
![]()
legal žao mi je što nije bilo treća sreća. Al nigdje ne piše da ne može onda bit četvrta sreća, nadam se da ćemo već u tvom slijedećem postupku poskakivat
legal alien, žao mi je! Nadam se da ćeš ubrzo krenuti u nove pobjede jer već slijedeći postupak će biti bingo, zar ne?! Kako Venndy kaže, poskakivati ćemo i za tebe ali slijedeći put! Narodni recept za izbacivanje hormona iz tijela neznam, ali znam da nakon M kreni u hopa-cupa i da vidiš...! A ni boksačka vreća nije loš izborSretno!
legal alien, drži se draga i čim prije oporavi za nove pobjede
chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~da te sutra beta ugono iznenadi!!!
I svima ostalim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=malena19;1990921]luna, znaci da smo isti dan na uzvti si isto na VV, zar ne?
Da malena 19, isti dan smo. Znaš li u koliko sati trebamo doći, jel u 7, 30 ili kasnije?
Legal alien, jako mi je žao
Moja beta je gotovo pa apsolutna 0... neće me 1. AIH sreća, ali možda bude 2. !?
Puuuno vam svima hvala na vibricama, jako su me razveselile![]()
Bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~ sljedećim betalicama Chiara, Slatkica, Mury, Morska vila, nek vam se najveća želja ispuni...
Macožao mi je da nije uspjelo! Bude drugi put, sigurna sam!
Maco, i evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeći uspješni AIH!!! I hvala ti na vibrama, trebaju mi, jer se približava moj dan D, a simptomima sam prilično zadovoljna
I svima ostalim puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~čekali cama beta, punkcija, transfera, postupaka, UZV-a....
Tužnicama veliki zagrljaj i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za snagu koja će im trebati za nove pobjede!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 26.10.2011. at 06:56
cure bas ste me raznjezile....
saljem svm cekalicama bete puno poz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
chiara i mury mislim na vas~~~~~~~~~~~~~~~~
snekica za uspjesan postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti promjena klinike donese uspjeh
Evo jedna mirišljivau ovo tmurno jutro, poslužite se crnom, s miljekom, bijelom, nesicom, čajem, a imamo i kakao...
Poslužite se i s puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kako kome i za što treba!!!
cure svima vam šaljem malo sreće koju osjećam zadnjih dana!
Posebno Mury i chiara![]()
Drage moje ovo je istinska igra živaca.....moja beta danas na 12dnt je 50 što naći da se uduplala i malo više od toga (10dnt=21)....iz Mb rekli ponovno u petak vaditi krv....ja ću poluditi molim vas vaša mišljenja o ovome da li je moguće da se beba dosta kasno implantirala jer sam ja bolove počela osjećati dosta kasno ...ima li takvih slučajeva???? pomozie jer me jedino vi smirite i opustite....da i danas se baš osjećam kao da ću obiti M boli me ono tupo stomak i probada malo dolje....joj na rubu sam psihičkog sloma..............
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima koje trebaju da bete budu velike i lijepe.....
chiara, ja bih rekla da je to solidan početak, bitno je da se beta uduplala. Uistinu ti preostaje jedino čekanje do petka, nema druge. Inače ja sam kad sam radila FET s blasticama prvu betu radila tek 13. dan, bila je dosta veća doduše zbog početne blizanačke trudnoće pa brojevi nisu usporedivi. A za bol kao pred M, to je normalno, upravo je takav i početak trudnoće.
Dobro se uduplirala, jedino se meni čini malo mala za blastocistu - znači, vratili su ti blastocistu, tj. transfer je bio 5-ti dan, ne 3.-ći dan od punkcije? U pravilu, blastocista bi se, ako ja to kužim, trebala implantirati relativno brzo i jednom sam čula (od nekih pacijenata koji se kuže, ne od dr-ova) da bi bilo lijepo da je 14 dnt beta za blasto preko 300, opet.... svakakvih iznimaka ima. Vidiš da su kod bete ogromni rangeovi normalnog.
Jel' moguće kasnije - vjerojatno je sve moguće. Mislim, tu ima žena čije bi ja bete proglasila nekompatibilnima s trudnoćom, a ono, žene gaze u 14. tjedan trudnoće i sve je OK.
Sretno!!!
Posljednje uređivanje od ina33 : 26.10.2011. at 13:28
chiara znam da je ovo za tebe igra živaca, ali sve znaš, u petak opet na betu i neka se u petak barem učetverostruči
slatkice žao mi je!
chiara, sve znaš! strpljen spašen! Beta je sitna, ali se lijepo dupla, zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak!
Slatkica- zbilja mi je žao svu sreću želim na sljedećem postupku....
cure, nisam stigla prije se javit žao mi je za negativne bete ova dva dana
držite se....
ostalima držimo fige