Tantolina bravo za predivnu betu! Čestitam!!!
bugaboo, tebi i malenoj Luciji sve najnajnaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Phiphy... čekamo... i ... čekamo...?! Javiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeee!
Tantolina bravo za predivnu betu! Čestitam!!!
bugaboo, tebi i malenoj Luciji sve najnajnaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Phiphy... čekamo... i ... čekamo...?! Javiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeee!
kod mene dvije-tri kapljice krvi.......stvarno nikad mira
obično mi se pojavi stara ili svježa krv nakon duže vožnje autom....može li to biti povezano?
Probaj malo više odmarati i ako baš ne moraš, nemoj se voziti, osim na kraće relacije.
Tantolina probaj malo smanjiti tempo. Ja mislim da ne može vožnja autom uzrokovati krvarenje (osim ako su neki ekstremni uvjeti) ali možda krv uz sjedeći položaj i drndanje brže izađe. Ako nisu velike količine vjerojatno ne trebaš brinuti, izgleda da to skoro svaka trudnica ima u početku.
Ja sam imala spotting 10dpt, pa onda još u dva-tri navrata po par smećkastih mrljica ali trajalo bi samo dan. Doktor mi je rekao da je to od gniježđenja bebice u maternicu (nešto urasta, samo sam zaboravila stručni izraz što).
današnjim betalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe brojčeke!
tužnicama
a mojim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek nam svima vrijeme brzo prođe i dočekamo ono što čekamo![]()
i ja cestitam na lijepim betama i na
tuznicama veliki, jednom mora biti +
kao sto vidite u mom potpisu mi imamo jedno malo![]()
sto se tice krvarenja ja krvarim od 15dpt , sad manje , pa vise , pa smeđe ,pa crveno , svasta, u nedjelju je iz mene izletila crvena krv , pun ulozak ali u ponedjeljak smo culi srce kako snazno lupa,
nemam hematom , razlog mog krvarenja je druga GV koja se cisti ,
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete i najljepsi Bozic
nadam se da će biti još lijepih vijesti na današnji dan....moja beta 18dt - 2466,0
molim vas da mi čestitate tek kad čujemo srce, jer još ne vjerujem!
thinkpink, evo bez čestitanja ali moram barem poskočiti! i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno
![]()
Thinkpink~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za
ostalim suborkama kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sad moram da brišem, idem za Zadar.Javim se kad stignem![]()
Thinkpink.... Samo jedan poskoki puno ~~~~~~~ do
![]()
Thinkpink ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za!
![]()
thinkpink vau kako lijepa brojkica
tantolina, i ja pitam, zašto ne odmaraš?
crvenkapicaza srčeko, ali baš imaš stresove, ~~~~~da od sada bude mirno i čista uživancija!
Sonja29~~~~~~~+
sara38~~~~~~za tebe i bebicu, uživaj!
Charlie puno ~~~~~šaljem da nadalje budu samo dobre vijesti.
...
Svima![]()
ma odmaram ja....jučer sam se samo vozila u Rijeku vadit betu....inače manje-više niš ne radim....krvi više nema....nije bilo ni jučer više samo kap,dvije.....ne ponovilo se
cure moje hvala svima, podrška jako puno znači....lakše mi je ovdje s vama, znam da samo vi možete razumjeti ove emocije......
propustila sam čestitati friškim mamicama - boogaboo i goga69, na malenim smotuljcima, kakve si svi ovdje (ne)strpljivo priželjkujemo; lucija i nikola dobrodošli na svijet!
thinkpink, (poštujem tvoju želju)~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tantolina, čestitke na ostvarenoj trudnoći i njezin miran nastavak želim!
thinkpink onda samo ~~~~~~~ za dalje!
tikice78 čestitke za dvije bebice!!!!
Hvala svima na cestitkama!
Moja malena i ja navijamo za sve vas, puno velikih beta i malenih
Cestitke svim friskim trudnicama, cekalicama puno vibrica za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
I ja cestitam svim friskim trudnicamaa cekalicama beta,duplanja i UZ saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
![]()
evo malo grupnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, poslužite se kome treba!
Alcatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se male mrvice prime za mamicu..
Tikki spec vibrice za dvije mrvice!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Sela
Nisam sigurna jel danas netko vadi betu, ali želim vam lijepe brojčice pod borom svima ~~~~~~~~~~
ja nazalost jos uvijek krvarim , sad opet crveno i grcice imamna sta ce ovo ispast pojma nemam , luda sam vise
Crvenkapice mislim na vas i ~~~~ da se to brzo smiri!
Svim novim cekalicama zelim lijepe bete pod bor!
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ x 10000000000000000000000000000000000 da to glupo krvarenje prestane!!! I da se konačno posvetiš trudnoći onako kako spada!
hallo to vrijedi i za tebe, jasno?!![]()
sretan Božić od nas 3...
nek vam se ostvari najveća želja...
Sretan Bozic svim dragim ljudima koji navracaju ovdje!!!
evo,sretan Bozic mojim dugogodisnjim suborkama iz snijegom prekrivene Bosne !![]()