Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 2.dnt. vracene su mi 5-dnevne bc. Od transfera mene ljudi boli kao da cu dobit, pa nesto zateze dole, pa opet boli.
    Danas sam cjelo jutro osjecala veliku nadutost kao da sam se najela a i stomak mi se napuhao. Kad sam isla u wc na papiru su mi se pojavili krvavi tragovi, nesto jako malo, pa sam se ponovno obrisla i opet na tom papiru. Kad sam otisla ponovno na wc nakon nekih 3 sata nista vise nije bilo, papir cist. Sta bi to moglo biti? Dali to moze biti implantacija ili nesto drugo? Jeli mozda rano jos za implantaciju? Inace mengu moram dobiti tek oko 20.10. tako da je za nju jos rano.
    Svima saljem puno pozitivne vibre i zelim svima naj naj
    Ibrec i Darmar nista nije gotovo do bete, ona je jedini pravi pokazatelj, nadam se i ja da vam je to implantacijsko i da ce sve bit ok
    Kitty puno dobre energije i da se veselimo zajedno
    Ja do sada na žalost nisam imala iskustva niti sa implatacijom niti sa uspješnim postupkom pa ti ne bi znala reći jel to normalno ili ne. Po onom šta sam čitala mislim da nije prerano...Ja sam uvijek poslije transfera napuhana i teška ko bačva. Jedina razlika između postupaka je ta što sam ovaj put isto drugi dan od transfera po noći imala oštre bolove u trbuhu a to mi se još nikada nije dogodilo.
    Danas je 8dnt i prvi dan da me ama baš ništa ne boli i da se osijećam super.
    Hakya vibram iz sve snage da se radilo o implatacijskom!!!
    Posljednje uređivanje od miga24 : 09.10.2011. at 18:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •