-
Draga Mury plakala sam od srece kad sam cula da si ostala trudna prirodnim putem a onda opet plakala od tuge sto ti se nesto tako strasno moralo desiti
Zivot je stvarno nepravedan. Trebace vremena da rane zacijele kako fizicke tako i psihicke koje su cini mi se jos i gore. Ti najbolje znas koliko imas snage da podneses teret koji ti je Bog dao,a mi smo tu da ti pomognemo makar razgovorom ako vec nemozemo drugacije. To sa kateterom mi je itekako poznato.Ja sam ga imala nakon operacije polipa i sad se najezim kad se sjetim.Sreca pa nisi jos i neku urinarnu infekciju dobila,jer to zna cesto zbog katetera nastati. Pokusaj ne misliti sad puno unaprijed,pusti neka vrijeme lijeci rane,a vjerujem da ces ti opet u postupak kad budes spremna.Sjeti se samo nase forumasice Seke 35 bez oba jajovoda,toliko puta bila u postupku i evo ceka sincica. A sto se mene tice,ja jos uvijek u bunilu,vadim betu bez potrebe,ali eto da se uvjerim da se dupla
,juce je bila preko 8000,mislim da ce mi zabraniti da vise vadim krv,jer vec prelazim u patologiju
Slijedece nedjelje je prvi UZ,valjda cu se onda malo smiriti ako vidim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma