Cure moje, evo mene, rasplakale ste me svojim postovima!!! Hvala vam na podršci koja mi je itekako sada potrebna! Eto kao što znate, ostala sam bez lijevog jajovoda, ali imala atipičnu vanmaterničnu T. Naime, ovilacija mi je bila na desnom jajniku ( potvrđeno UZV-om jer je na njemu bilo ŽT, a i taj ciklus u kome sam zatrudnila sam bila 12 dc na UZV kad se na d.jajniku vidio vodeći folikul). Dakle, koliko ja kužim, oplodnja je bila u desnom jajovodu, embrij uredno izašao iz desnog jajovoda, ušao u maternicu, i izašao opet iz maternice te se smjestio u lijevi jajovod. Sad me kopka da u mojoj maternici ima nešto što "ne štima" embriju pa je "pobjegao" u jajovod. Nije li malo čudno da ako je već jednom bio u maternici izađe iz nje ako je sve ok s matenicom??? Ja sam vam inače u čet. otpuštena doma, ali već od operacije nisam mogla mokriti. Međutim, to sam pripisivala dehidraciji i bolovimaod operacije. Ali kad sam došla doma, nalila se čaja koji nisam izmokravala, skoro sam puknula, u pet. navečer završila na hitnoj, izvukli mi 900 ml mokraće kateterom, te me u sub. ujutro opet hospitalizirali. Do jutros sam bila na kateteru i normabelima ( valjda mi se mišići zgrčili, a i psiha je svoje odigrala pa nisam mogla mokriti). Jutros napokon uklonjen kateter, i ja napokon mogu sama mokriti ( koje olakšanje), i evo me danas doma. Rane od operacije zarastaju ( danas i šavovi povađeni), ali one duševne može izlječiti samo beba od koje ću vjerojatno uskoro odustati, čini mi se da mi je snaga pri kraju, da mi je ovo bila zadnja opomena da trebam odustati, da Bog za mene očito ima druge planove, ovo me totalno dotuklo...
Sorry na dugom postu.
Iskrene čestitke svim trudnicama ( nisam vas pohvatala), jedino sam vidjela da je
alma_itd trudnica, i njena me je trudnoća posebno razveselila