znam za jim ali ovih novih koje su u postupku ,
Ima Dani82![]()
I tebi Eva puno, puuno srece sutra!
eva133, i ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Matahari
Mury drago mi je da si se javila![]()
Sutrašnjim betalicama od~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i trudničke prašine za sve sutrašnje betalice ~~~~~~~~~~~~~~~~ cure, pojačajte listu za ovaj sparni i dosadni kolovoz ~~~~~~~~~~~~~~~~
inna čestitam!!! ne sjećam se da sam ti čestitala
matahari žao mi je![]()
Za LOTV i evu puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!
matahari jako mi je žao,, želim ti da skupiš snagu i nađeš nadu za dalje u svome anđelu
svim čekalicama bete šaljem mnoštvo~~~~~~~~~~~~~~~, cure sretno!
Krv je izvađena, a sad čekamo 12 sati da mi nalaz potvrdi najgore slutnje.
eva133 nemoj tako najgore slutnje,pa opet si je vadila 2 dana prije roka, i ja sam mislila da su mi stvari od smećeg iscjetka,onda sam se skulirala i samu sebe uvjeravala ugnjezdit ćeš se titako i bilo,mislim da su pozitivne misli poželjne, držim fige!!!
![]()
Ne želim samu sebe zavaravati da se još više ne razočaram.
Test je negativan, ali to mi ne bi ni bilo tako važno da imam bar neki simptom.
Najgore su mi grudi koje su bile bolne, a sada ih više ne osjećam.
Nisam još čula da trudnice nisu bar grudi osjetile, ako ništa drugo.
Ja bih najviše voljela da je beta pozitivna, ali......
eva 133 mene su bolile grudi do 11 dpt i kad je test pokazao 2 crtice prestale me bolit,pa beta bila pozit.,a počele opet nakon par dana,tko će znat,stvarno svaka žena je jedinka za sebe,ja nisam imala niti grčeve u stomaku,niti leptiriće,ma ne znam jesam imala ijedan simptom kojeg opisuju kao tipičnog,osim šta su mi bradavice potamnile i plave žile na sisama se vidile
Baš sam si gledala grudi. Žile uvijek imam,a bradavice su mi baš izazito svijetle, ali tko bi znao.
Kod mene se folikuli malo sporije razvijaju, lijeni su kaže doktor. Možda će i sve ostalo biti u zaostatku.
Sva sam neka zaostala![]()
eva od mojih godinu i pol forumarenja i iz vlastitog iskustva najbolji simptom je nedostatak simptomaVibram ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima koji čekaju betu i nadam se da će nam javiti ljepe vijesti.
pre neki dan sam se cula sa mirnom, dogovorili smo se za septembar da bude et, tacnije od 21 do 25 septembra. svima zelim velike bete, kao i sebi. pozzz za sve
Matahari, točno znam kako ti je jer sam to prošla prije tri tjedna tako da ti saljem jedan veliki virtualni zagrljaj!!
Čekalice-SRETNO!!! Javite se s dobrim vijestima!!
Hvala cure svima.
Znala sam šta me čeka tako da se danas i nisam jako razočarala.
eva![]()
Eva jako mi je žao. Samo hrabro naprijed!
I mene zanima što je s LILLY i s njenom betom
Eva133![]()
Mury draga tebi veliki pozdrav-točno znam kako se osjećaš-i sama to proživljavam-kud god se okrenem- trudnice, čak su i obje moje najbolje prijateljice trudne i to neplanirano( čak i neželjeno ) , pa nećakinja itd.
Upalim TV i tamo odmah neka trudnica ili bebač, kao da se sve urotilo da me podsjeća na moju bol i na izgubljenu nadu,kao i na činjenicu da možda nikad neću biti mama...
O komentarima i savjetima da ne govorim-neki dan mi kaže sestrična-pa što se toliko mučiš, pomiri se s tim da ti je dragi Bog odredio takvu sudbinu, a mene knedla u grlu guši i guši... Da ne kažem da ona ima četvero djece...I još dosta takvih " dobronamjernih" savjeta- neznam zašto ljudi u takvim trenucima smatraju da treba dati neki savjet... Zato je istina da nitko tko to nije prošao ni osjetio, zapravo ne razumije . Valjda će nam vrijeme donijeti neko olakšanje i novu nadu...
Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~ po potrebi!
miba kako si ti?
Jel tvoja beta sama počela padati ili se dogodio još gori scenari?
Cure malo sam van zbivanja na forumu jer sam jos na odmoru,ali evo saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~svima kojima treba a tuznicama jedan velikiPozz za sve
![]()
[QUOTE=miba;1937989]Eva133![]()
neznam zašto ljudi u takvim trenucima smatraju da treba dati neki savjet...
[QUOTE]
To ni meni nikad ne ide u glavu!
eva
takvih sam se ja beta 5 nagledala,znam kako je![]()
Cure moje drage, šaljem vam svima veliki zagrljaj utjehe i podrške. Znam kako vam je, kako se borite i kako ima dana kada je teško izaći iz kuće bez osjećaja da su trudnice i bebe posvuda.Nemojte gubiti nadu i samo se i dalje borite, doći će i vaš dan i vaša sunca i svaki poraz, svaka loša beta je još jedan korak prema najljepšem daru na svijetu.
Mi svaki dan zahvaljujemo na bebi što raste pod mojim srcem, ali svaki dan je i novi korak, prepun nade i straha. Uvijek ste mi sve u srcu i molitvama
Divne ste cure i ne znam kako bi ovo prošla da nema vas.
Čak je i ovaj neuspjeh lakši.
Sretna sam zbog novih trudnica, jer mi ulijevaju veliku nadu i znam da ću i ja jednom biti sretna i debela.
Lily nam se ne javlja. Nadam se da je sve ok.
Curke moja beta 13 dpt iznosi 13,35. Sestra rekla da nastavim s utrićima i dođem za tjedan dana s novom betom Probat ću, ništa me ne košta. Ahhh ...šta reći
Svima puno sreće za dalje.....
Bubzi, beta je mala, ali uvijek ima nade za dobar ishod! Napravi kako ti je sestra rekla! Za krajnji dobar ishod puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubzi beta je mala zato puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe ...sretno
valamala
evazao mi je
![]()