Bubzi, betu ponovi prekosutra, ne za tjedan dana (ili nek ti to kaže doktor, a ne sestra).
Bubzi, betu ponovi prekosutra, ne za tjedan dana (ili nek ti to kaže doktor, a ne sestra).
Moj dragi i ja cemo biti jos neko vrijeme sami
Beta je u cetri dana s 37,6 "porasla" na 42,6, a u ta 4 dana izmedju sam obavila i mjesecnicu.
Nisam upala u onih nekoliko nevjerojatnih prica s laznim menstruacijama i niskim betama koje su imale happy end a za koje nisam ni znala do neki dan dok nisam izgooglala sve na tu temu......
Sad se samo jos nadam da ce ponovljena beta u petak ili iduci ponedjeljak biti nula da ne moram brinuti o eventualnim komplikacijama....I pitam se da li je moguce da ponovo dobijem mjesecnicu s obzirom da cu danas ukinuti progesteron? Desava li se to?
Moze li se po icemu reci da li je ovo bila biokemijska ili vanmaternicna?
Bubzi....nemam rijeci...tako sam se nadala da ces nas ti posebno obradovati
Eva, zao mi je
Mene dakle skidate s liste betalica a mozete me staviti na on go listu za 9 mjesec (ako sve ovo uredno prodje.....)
Lily i eva...jako, jako mi je žao cure!!! Što vam reći, nego držite se i skupite snagu...ma i sama sebi više idem na živce s ovim otrocanim riječima utjehe, ali ne znam što reći u tim teškim trenucima!!!
Šumsko, miba ,ValaMala[, hvala cure na lijepi riječima!!! Evo već sam bolje kad sam s vama, osjećam da nisam sama, da ima neko tko me razumije, tko iskreno suosjeća moju bol....
Posljednje uređivanje od Mury : 08.08.2011. at 18:24
Lily draga drži se.
Sad je bitno da beta padne da nemaš dodatne komplikacije.![]()
lily, miba, jako mi je žao, držite se!
bubzi tebi želim mnogo sreće, i daj Bože da kod tebe vidimo čudotvoran preokret, mnogo~~~~~~~~~~~~~
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~ da trudnoća do kraja bude bez problema![]()
Matahari tek sam sad vidjela tuzne vijesti i ukocila sam se od strahaI ja sam u 10tt i kad ovako nesto cujem sledim se.Jesu li na UZ vidjeli da srce ne kuca ili si prokrvarila? Ja imam UZ tek za 2 nedjelje a do tad sam na iglama od brige.Grlim te draga
i nadam se da ces se brzo oporaviti.
Bok
samo da javim bugaboo da me skine s liste cekalica bete. beta negativna.
ponovni pokusaj slijedi za dva mjeseca.
Puno srece!
Kokos zao mi jeNadam se da ce iduci put biti vise srece
![]()
Kokos![]()
Drage hrabre žene,
svima koje su doživile neuspjeh i bol želim da što lakše to prežive i ne odustaju jer sreća vas čeka negdje.Trudnicama najljepše čestitke!
Mi smo u fazi iščekivanja M za koji dan ali sudeći po simptomima mogla bi i uraniti ovaj put.Tada krećem s Menopurima i Cetrot. kasnije.Tako da prijavljujem odlazak u Prag, nadam se uskoro.Pusa svima!
Sezen bi trebala sutra vaditi betu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za troznamenkastu betu!!!!!
Sezen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KokosŽao mi je!
Medeni puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitni Prag!
Sezen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za troznamenkastu beturinu!
Evo mene...nisam vadila betu jer ovaj tj. ne mogu zbog posla ali sam radila test koji je negativan... Tako da u 9. mj. u nove pobjede...
Maybe baby, zao mi je..nadam se, kako eva kaze, jos ima nade do pozitivne bete. Ako M prije stigne, drzim fige za 9. mj.
Hvala cure, budemo vidli..ako ne procurim kroz vikend onda budem vadila betu ali nisam baš optimistična....
Ali zato se nadam da bude nam se sezen javila sa veselim vijestima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo me,jutros sam sa VV-a išla ravno na posao tako da nisam stigla prije javiti
beta je nula
zvala sam doktora i rekao mi je da se vidimo 3.dan ciklusa u 10 mjesecu
iskreno na početku svega ovoga sa smrznutim js nisam imala nimalo vjere u uspjeh,a onda kad je već
došlo do transfera počinješ se nadati,a što je najgore svi simptomi prisutni što je prvi puta izostalo
ali već sam bolje u odnosu na jutro tako da...proći će...a onda na jesen u novi pokušaj
Sezen baš mi je žao.
Znam kako ti je. Oplodi se i sve bude ok, na kraju se ne primi u tebi.
Grozno. Drži se. Brzo će jesen, vidjet ćeš.
Ovom se prilikom samo želim prijaviti na listu srpanjskih trudnica. Prva beta 26.7. je bila 497,6, a druga vađena dva dana nakon prve 993,2. Jučer sam bila na ultrazvuku i vidio se plod s vitalnim odjekom, tako da sam još uvijek pod dojmom.
Inače, ovo nam je bio 3.postupak, ICSI, u IVF centru kod dr Lučingera. I ovaj je put, za razliku od prva dva, bila polustimulacija.
Svim trudnicama čestitam i želim mirnu trudnoću, a svim ostalima da im se čim prije ostavri najveći san!![]()
Darkica čestitam na malom kuckavom srculencu, nek ti trudnoća bude školska
Sezen draga žao mi je,~~~~~~~~~ da jesen bude dobitna!
Maybe baby,~~~~~~~~~ da te beta ipak iznenadi!
Drage moje,evo da podijelim s vama svoju dramu
U utorak u noći sam s velikim bolovima u stomaku prokrvarila i naravno odmah odjurila u bolnicu.beta mi je sa 744 pala na 500.Danas se popela na 640.Na ultrazvuku se ne vidi ništa osim mioma(što je novost).Uglavnom,sad ležim i čekam da ova drama što prije završi kako god jer sam prejadna i preočajna i više ne znam ni šta da radim ni mislim.Samo se nadam da se ništa neće dodatno zakomplicirati
Ajme Inna28, užasno mi je žao, ma strašno(
A gdje si ti sad, doma ili u bolnici? Ovo je vanmaternična rekla bih, čim beta raste .-(( to mora pod nadzor i na daljnje praćenje i lijčenici će odrediti daljnje korake........ užasno mi je žao( Jesi se javila svom liječniku u IVF CEntar, što on kaže?
Posljednje uređivanje od Kadauna : 12.08.2011. at 16:59
Innabas strasno
Drzi se
U bolnici sam,sve opcije su otvorene...može biti vanmaternična,spontani i može biti sve ok,bar tako kažu.Nemam pojma više,samo da sve završi pa kako god
Sezen, žao mi je.
Darkica, čestitam od srca!
inna28, drži se, ~~~~~~~~~ da sve bude u redu!
Darkica, čestitke! Neka sve bude po školski
Sezen, žao mi je
inna28, nadam se najboljem mogućem ishodu! Šaljem puno puno ~~~~~~~~~~~~, drži se!![]()
inna, slično je bilo i meni, provela sam nekoliko dana u bolnici pod sumnjom da je možda vanmaterična i to su bili prestrašni dani i znam kako ti je. Na kraju se pokazalo da su trojčeki, od vm ni traga. Nadam se da će se embrio pokazati što prije i to na pravom mjestu i da će sve biti ok!
I mene je innina prica podsjetila odmah na tvoju, i da bar i njena prica zavrsi isto tako sretno kao i tvoja
Inna, tesko je sada ostati hrabar i nadati se najboljem, ali moras pokusati, zaista ishod jos moze biti svakakav a mi cemo ovdje drzati fige da bude najljepsi moguci
Mislim da beta moze ovako varirati izmedju ostalog i ako je transferirano vise zametaka....
Na koji dan od oplodnje si radila prvu kontrolu bete?