VulkanTo, baby!!! Onda, sretan ti 1.dc! (Koja ironija, ha?!)
VulkanTo, baby!!! Onda, sretan ti 1.dc! (Koja ironija, ha?!)
Posljednje uređivanje od Snekica : 16.09.2011. at 22:16
Hvala draga,nadam se da češ i ti u nove pobjede čim pobjediš neprijatelja!!!!pa da napokon uđemo u vlakić i mi!!!!za što prijašnji START s puunooo pozitive!!!!!![]()
Da... sad ne vjerujem da ću ući u 11.mj., prije u 12/2011Ali nema veze, imamo još puuuuno toga za obaviti do tad! Npr. popiti one grozne antibiotike
Javljaj sve!!!
vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama
Posljednje uređivanje od tigrical : 17.09.2011. at 10:49
Svim cekalicama kojecega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Prijavljujem se u čekalice bete od danas su s nama 2 bebolinca jedan 8st,drugi 6st.
Beta 05.10.................Tigrica L![]()
Vita, vibr vibr da se cvrsto uhvate pa da uzivate zajedno puno duze od 5.10. !
i ja se prijavljujem u čekalice bete 03.10.. Danas sam imala treću aih.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vita22~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
to mora bit to!!!!!![]()
Jutro! Popišala sam jutros plus, 12dpo i 9dnt. Daj bože da je to to i da se održi. Sretno svima!!
kordica to mora biti to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prijavljujem se u čekalice bete...jučer imala transfer dvije blastociste peti dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Kordica to je toSad cekamo veliku betu pa slijede cestitke
Svim cekalicama bete puuuuuno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo, kordice!!! Sad još lijepu betu da pošteno čestitamo!
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu sutra da bude veeeeeeeeeeeeeeelika
Nadam se da će bit dobra beta i da će sve bit dobro. Hvala svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome treba hvatajte
mislim da će novi tjedan donijeti pregršt lijepih beta i veselja na ovaj pdf, već se radujem
svoju negativnu betu u srijedu neću posebno objavljivati, tek ću promijeniti potpis
počeo mi neki smeđi trakasti iscjedak
u glavi mi je pritisak i osjećaj onako snuždenosti nekakve kakav znam imati kada trebam dobiti M
a niš , prva stvar ujutro beta
svim čekalicama bete mnogo sreće¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨,
linalena¨¨¨¨¨¨¨¨ da beta bude ugodno iznenađenje,
ivica_k drži se, beta je ipak jedini pravi pokazatelj,
kordica super za plus,¨¨¨¨¨¨¨da beta bude poštena
![]()
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu,,želim ti puno sreće
o draga linalena, uh, bemumiša....grlim...
linalena![]()
a sranje...linalena....glavu gore draga i piči naprijed....teško je...ali jednom će te pogoditi...kad se najmanje budeš nadala..(zvuči klišejski ali zaista je tak)pusa
linalena,žao mi je
Posljednje uređivanje od hrki : 19.09.2011. at 11:14
Znane i ne znane junakinje hvala Vam puno puno na svim zagrljajima i utjesi. Meni je uvijek potrebna katarza, čišćenje loših emocija a sama sam takva da ih ne puštam van, ovako mi je lakše, suze samo poteku i eto za čas mogu dalje. Za početak s pesom u šetnju, pa skuhat ručak pa zvati doktore i dogovoriti dalje. No nekako se nadam ovaj mjesec predahnuti, malo /puno uživati u sexu, krenuti na fitness i nastaviti sa dijetom.
Imamo 3 smrzlića na SD, i znam da nas gore neće pustiti u prirodnjak ni staviti na listu dok to ne potrošimo. No ajd malo kasnije ću razmišljati o daljnjim koracima sada idem nekaj pametno raditi
pusa svima i veliki velik zagrljaj
A odluku što dalje mi olakšali na SD, eto idemo odmah na smrzliće
ja sam još najbolju betu imala sa njima a možda i zato kaj je transfer bio 3 dan, moram se raspitati kako to utječe
uff a baš sam se nadala ganjanju ovulacije i nagovaranja muža na neke poze koje kao pomažu njegovom vodu (ne raspolaže on sa vojskom) da dođe do cilja
linalena baš mi je žao draga, izbaci tugu iz sebe i baci se na daljnje planiranje, to je najbolji lijek
kordica neka ti lijepa beta zacementira ovaj plusić
svim našim čekalicama da ovaj put dočekaju svoje bete~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od venddy : 19.09.2011. at 13:38
Linalena
Mislim da ti ne utječe koji dan je transfer, moj je liječnik davno rekao da je ovo fifty-fifty, ili jesi trudna ili nisi, nema malo trudna, puno trudna................... moja je bebica 1 embriji 8-stanični 3.dan nakon punkcije...................
Treba nažalost uz dobre, najbolje, srednje ili loše predispozicije i uvjete i ono malo sreće, možda se vama nasmiješi upravo iz zamrznutih jajnih stanica.
Linalena, jel doktori na S.Duhu govore nešto o tome kad očekuju zakonske izmjene?
ivica_ki ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za smrzliće
Kordica čestitke od![]()
Ne znam, jedino je jedna forumašica sa SD rekla da će oplodnju i više od 3 js imati i parovi sa više od 3 neuspješnih postupaka. Idem sljedeći tjedan na 1 UZV pa ću ispitati . Meni je to itekako važno, do sada smo imali 2 stimulacije, 3 transfera i ukupno 5 postupaka. Ko zna kak će oni to brojati????
linalena, žao mi je...![]()
kordica, mislim da nemaš kaj sumnjati-to ti je to
vita 22- sretno
prijavljujem ET 3 zametka 4.i dan- 2 cc i jedan 4-ostanični...pa šta Bog da...![]()
Linalena žao mi je
svim curama ~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba!!
mi krećemo drugi mjesec, od ovog ništa jer je endo pre debeli, M je bila nikakva
sve nade polažemo na 10mj!!