bravo kiki, čestitam!
artisan jako mi je žao zbog negativne betei potpisivam venddy
kiky bravo za betu.svaka čast.čestitke od
tina2701 da ti što mirnije i što prije prođu ova 2dana i naravno za veliku betu
Hakya mislim na tebe.svim curama puno puno sriće
artisan jako mi je žao
kiky super, čestitke, neka se sada beta uredno dupla¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ i trudnoća bude školska
tina2701 i tebi čestitke na plusići i naravno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za što ljepšu betu
svim čekalicama koje čega, moram opet ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
bravoooooooooooooo kiky čstitam za smrznute.....pun pogodak,ha!!jako lijepa vijest![]()
i da žao mi je artisan za sada...uspit ceš i ti uskoro.....možda već slijedeći put..zato držim fige![]()
Kiky,super beta
Artisan,žao mi je,mislim da su veće šanse sa ivf,sljedeći put bude to to!
pozdrav svima ... evo da se i ovdje javim..
danas bila na punkciji i dobila 18JS..oplodit ce mi samo 2, a ostale probrati i sto je dobro zamrznuti... sutra ujutro cu znati dal su se ove 2 oplodile... nadam se da je ce biti veliki tulum veceras...
svim pikalicama, cekalicama punkcije, transfera i bete zelim puno puno srece...
i velike cestitke onima sa plusicima i da ostatak trudnoce bude skolski ...
malena19 svaka čast.odlična reakcija 18js.bit će tu jako jako kvalitetnih za izabrati.za tulum u labu i da ti sutra jave lipe vjesti.sretnoooo
aristan žao mi je,želim ti da što prije zaboraviš neuspjeh i kreneš naprijed
malena19 sretno i da bude dobitni postupak
lua ~~~~~za betu
kitty držim fige za uspjeh
ma cure za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiky čestitam!!!
artisan žao mi je!
kome god treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~posluži te se!
Sela, beta ti je prava šminkerica!!! Kad je UZV?
hvala cure na lijepim riječima
sljedeći put idemo na ivf, nadam se da tu bude uspjeha...
kiki čestitam na super beti
tina držim fige da bude velika beta
malena super za 18 js, neka se dvije najbolje oplode i ostanu sljedećih 9 mjeseci
Jutro svima,
ajde da i ja jednom skuham jednu finu mirišljavu...ima tu i čaja, nesa, kakaa...pa se poslužite moje dame...
svim curama tužnicama šaljem jedan veliki zagrljaj...glavno da su novi planovi tu, a jednom ćemo svi skupa skakat od veselja ovdje.
svim curama sa lijepim ß isto šaljem zagrljaje i želim im mirne i uredne trudnoće...i uživajte
Malena, reakcija ti je fenomenalna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje...
bab hvala na kavici, baš mi paše, jer nisam odmah po ustajanju popila
nego sam prije otišla na folikulometriju
14dc folikul 12mm, jučer ga nisu vidli
opet sutra, uff treći dan za redom
već sam pravi maher u pronalaženju cesti sa najmanje gužve na relaciji SvDuh-Borovje
Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tužnicama
a ko ona danas vadi betu![]()
Linalena,već sam se pitala kaj je s tobom,vidiš da ipak imaš folikul,kaj bi ti sutra mogal biti i transfer?
Linalena, želim ti da ovo bude postupak od kojeg ćeš skakati od sreće (a i mi s tobom)!
Imam jedno pitanje, rade li prije kriotransfera aspiraciju folikula, oplodnju svježe jajne stanice i transfer embrija iz svježeg ciklusa i embrija iz zamrznute stanice?
Znam da je u prirodnom ciklusu teško procijeniti točno vrijeme aspiracije, da folikul prsne kad mu se sviđa, ali uz sva ova zakonska ograničenja, čini mi se u najmanju ruku nerazumno da propuste jajnu stanicu iz svježeg ciklusa. Kakva je praksa u našim bolnicama u tom smislu?
Tnx i
Sretno!!!
Posljednje uređivanje od Inesz : 04.10.2011. at 09:47
[QUOTE=malena19;1975382]pozdrav svima ... evo da se i ovdje javim..
danas bila na punkciji i dobila 18JS..oplodit ce mi samo 2, a ostale probrati i sto je dobro zamrznuti... sutra ujutro cu znati dal su se ove 2 oplodile... nadam se da je ce biti veliki tulum veceras...
malena19, zašto će ti oploditi samo 2?
Drage cure, nakon mog još jednog neuspjeha grlim vas sve i želim vam puno sreće u postupcima i na dalje...
koko, nemam ti što pametno reć na ovo, na žalost veliki broj nas jako dobro zna kakav osjećaj imaš sada u sebi. Samo velikiza tebe i nemoj molim te potonut
koko draga, totalno te razumijem kao pto se vidi iz mog potpisa... nekad mi je draže bilo kad je ß bila čista nula nego ovako.
uzmi si odmora kolko ti treba, a onda hrabro glavu gore...mi smo tu sve jake ženske i neće nama jedna biokemijska stat na kraj...
grlim te i drž' se
Samo da prijavim da i od nas ništa ovaj puta.
Beta je 2,3...ne znam može li se to nazvati uopće biokemijskom?
Koko drži se draga.
[QUOTE=tigrical;1975682]hvala bas svima na lijepim zeljama i vibricama... vracam stostruko svima kojima treba
oplodit ce samo 2 jer sam mlada i ovo je prvi put.. a i kod nas je problem u MM pa je i mene strah viseplodne.. znam da je jakoooooo mala vjerojatnost, ali me svjedno strah... doc je predlozio 2 i ja se slozila... ako sad ne uspijemo (ali hocemo) onda cu traziti 3
i da.. tulum je bio dobar ( nadam se da nije bilo alkohola) i obje su se oplodile i dobro napreduju.. sutra je transfer... bas sam happy
![]()
Posljednje uređivanje od malena19 : 04.10.2011. at 15:22
modesty, žao mi je za neuspjeh...mislim da ovo ne možemo računati kao biokemijsku. Obično kažu da je ß preko 5 moguća trudnoća, a ovo ispod ili ostaci hcg-a od štoperice ili ako si g primila nakon et-a.
uf, što mrzim tu biokemijsku...i sama riječ mi je ružna...
A ja se vratila kući s dva malca, kaže biolog, jako dobra.Beta 17.10.
modesty4 i koko74, jako mi je žao, cure
malena19, sretno na transferu!
ježić sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim fige do neba
svima ostalim curama za što god vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
modesty žao mi je što i ti nisi imala lijepe vijesti za nas na ovom forumu![]()
Posljednje uređivanje od venddy : 04.10.2011. at 16:02
Modesty zao mi je.
Jezicu to se trazi! Evo dva skakutavca pa neka skakucu do bete i nakon nje!!!![]()
![]()
modesti baš mi je žao.svaka od nas je to nažalost makar jednom prošla.drži se.ako triba isplači se i polako u nove pobjede.doći će tebi tvoja sreća![]()
neke bolnice kao npr. CITO poliklinika vrlo rado koriste i jajnu stanicu iz friskog ciklusa ukoliko je bude, svakako punktiraju i taj folikul ili te folikule tako da se na kraju kad se to sve skupa oplodi (svjeza stanica kao i ona zamrznuta i odmrznuta) se i ne zna iz koje je nastala trudnoca, to se ne bi ni smjelo zvati sekundarni ICSI.
Druge bolnice kao npr. Sv. DUh ako se ne varam ne punktiraju nista iz svjezeg ciklusa nego idu cisto s odmrznutim j.s.
Koko74 i Modesty zao mi je.. zelim vam brz oporavak i sto prije novu nadu
Linalena sretno...
Ježić neka se mrvice kod tebe zadrže sljedecih 8,5 mjeseci ...
Dobro jutro cure nase,
evo jutarnje kaviceza sve a jedna posebna (sa slagom) za nasu Rozaliju koju sam prosli tjedan uspjela vidjeti na vrlo kratko
cure cekalice, neka vas beta ili test obraduje cim prije, tuznice..... doci ce i vas red, odtugujte i u nove pobjede.
Cure koje su tzv. inkognituse.......... neka vam se tajnovitost isplati - drzimo fige!!!!!!!!!!!!
I u Vg punktiraju svježu stanicu kad se radi odmrzavanje. Eh opet kriteriji nisu isti.Cure s negativnim betama, žao mi je, držite se i opet - naprijed!
I to nije baš uvijek jednoznačno, meni nisu punktirali- bila sam u 2 prirodnjaka i 1 stimuliranom prije odmrzavanja pa sam bila malo istraumatizirana sa punkcijama- a i doktor mi je preporučio da ne punktiramo da se tijelo malo oporavi. Na kraju sam završila bez transfera jer su 2 od 5 preživjele odmrzavanje i ni jedna se nije oplodila
Kadauna![]()
eto onda niti u bolnici nema istih kriterija. može se uvijek tumačiti da ovisi i o stanju pacijenta. kako god, šteta je ne "podebljati" šanse u postojećem ciklusu na ovaj način ako je to ikako moguće. sretno svima!
Da, nema pravila očito. Iako se slažem se tobom da treba iskoristiti svježu js- opet s druge strane nikad nećemo znati koliko je zapravo trudnoća iz zamrznutih js jer se očito na ovaj način pumpaju statistike.
Btw pozdrav našem ministru uz napomenu, kako Kadauna kaže, da i dalje čekamo da nam prezentirate statistike da još jednom padnemo u nesvijest
Da se radi o meni ja bih svakako da se aspirira i stanica iz svježeg ciklusa uz sekundarni ICSI. Na svaki način "podeblljati" šanse kako je napisala Andream.
A statistike? Ionako su nedostupne, nepotpune, nerazrađene, nejasne...
Meni primjerice kad se radio uspješan FET (vraćena tri zamrznuta embrija iz 2008.) bilo mi je žao što dr baca punktiranu svježu stanicu. Ali šanse s FETom bile su daleko veće nego kod ovog postupka sa stanicama. Kako god, svim curama u ovakvim postupcima želim puno sreće!
Tina cekamo veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čekam sutra da vidim jer su se oplodile
Na SD čak i odmrzavaju samo po 3, kao što čitam da se negdje i više odmrzava. Tako da se meni u jednom kriu nisu niti 3 odmrznule, pa je taj put muž bezveze dao spermu
Draga Linalena, neka ovo bude onaj sretni postupak, i da ne morate ići na deleki put nakon ovog postupka!
linalena¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da se oplode "makar" 3
ježić super¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨, nek se mrvice lijepo ugnijezde
svim čekalicama koje čega ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨sretno
mi danas brojimo 7dpt, simptoma nema ama baš nikakvih...
Na VV odmrzavaju sve redom što imaju.. dok ne dođu do 3 koje prežive odmrzavanje ..
Meni su odmrzli svih 6, samo 2 su preživjele al se naravno nisu oplodile..
Mislim da je to super stvar jer se u jednom postupku riješiš svih smrznutih js.