Lua bravo za još jedan uspješan sekundarni ivf......![]()
Lua![]()
, i neka ti sljedećih 9 mjeseci bude užasno dosadno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Pomoć, evo me i ovdje iako sam pisala na temi iza transfera, ne znam gdje je pitanje pametnije postaviti!
sva sam izbezumljena, danas mi je 8dpt, a počelo smeđe brljavljenje, budući da nisam uopće uzimala utriće iza FETa,već samo dobila injekciju Pregnyl, da li da ih sada uključim il tako samo produžujem ovu agoniju, oprostite al sam u totalnoj komi
nikada mi ciklusi nisu ispod 28-30 dana a danas 25-i dan i...
hvala!
lua ,čestitam![]()
kitty,za sutrašnji transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
još malo svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darmar..ja da sam na tvom mjestu ja bih smjesta uzela 3x2 vaginalno utriće.vidiš postavlja se pitanje zašto žene koje idu u sek.ivf također uzimaju utriće kao da su imale punkciju...ne mogu ti škodit..vec samo pomoć..to može biti implantacija..ne gubi nadu..ne znam koji dan ti je vraćeno?5ti?ne znam kad se fet vraća.
hvala mirna, al me strah da samo ne produžim ovu agoniju
inače vraćen mi je jedan embrij u stadiju balstociste, poslala sam i upit na mail u Mb.
hvala!
Ja sam imala brljavljenje deveti dan nakon transfera upravo kod FET-a. Bila je to implantacija (blastica). Nek ti je sa srećom!
cure hvala svima na podršci,
nadam se da Bog čuje vaše riječi i da ću se pridružiti vama andream, rozalija, pinky i drugim sretnicama,
dobila sam mail od jednog dr.kojeg jako cijenim i rekao je da stavim 2X2 utrogestana, pa sada... u Božije ruke sve!
Lua čestitam , neka sve ide školski...
Svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
darmar, draga ja se iskreno nadam da je to implantacija. Znam da si u komi, ali drži se draga!!! Pusu ti šaljem
![]()
trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što mirniju i bezbrižni trudnoću
čekalicama ß ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ što veće brojčice
čekalicama transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što ljepše primanje primanje za mamice
čekalice punkcija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što manje buba i iljepe js i još ljepšu oplodnju
pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što manje buba i jako da djeluje
čekalicama postupaka ~~~~~~~~~~~~~~~~~da vrijeme što prije prođe
tužnicama puno![]()
svima želim puno uspijeha i pozitivne energije i misli od![]()
p.s. evo M&M prošli več 20mj a ko da sam nedavno bila u postupku
svim tetama koje znamo i neznamo šaljemo ogromne![]()
ana...sad sam vidjela tvoj potpis...pa kaj imaš op već?pa baš mi je žao...kvragu....pa koliko ti je ca125?kaj baš jako velik?gornja granica čini mi se je 30tak.-.....a toj endo nikad kraja..a kažu..trudnoća će vam sve sredit da nećete više morat mislit o tome...e da
ma iberc..čekaj još malo....ti bi već sutra mogla betu vadit...ili danas?
ma danas je 9 dan,to mi je malo rano,vadit ću u utorak jer kod nas vade samo utorkom i petkom...najgore je to kaj već poznajem svoje tijelo i ono svi simptomi m su tu,i znam da su to neki put i dobri znakovi,al nekak je onaj osječaj da ni ovaj put nije uspjelo tu..bumo vidli,u nedjelju još napravi test,da vidim kaj on veli
isti osjećaj sam i ja imala....e sad..ok onda čekajmo do utorka..ako ne procuriš ..onda slavimo..ti javljaj..kad obično procuriš?10dnt?
Procurim obično onaj dan kad izvadim krv i čekam nalaze,a betu sam uvijek do sad vadila 14 dan,m bi inače trebala dobit sutra,al niš ti se ja ne ravnam po tome,ma dosta drame,utorak je još daleko,kak bude,bude...ak niš ovaj put idemo opet,do 40 još pokušavamo,a za dalje,ne znam baš.
Iberc držim fige da te tijelo vara ovaj puta!!!
Javljaj kako se stvari razvijaju...
Darmar i ježić, kaj ima kod vas?
Moje odbrojavanje pocinje od danas.
Vratila se kuci s dvije mrvice, dr. kaze da su odlicne.
Tri js. zamrznute.
Svima saljem puno pozitivne vibre i zelim sve naj naj![]()
hakya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
meni su isto vraćene 2 mrvice![]()
, 3 js zamrznute.
svima puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kaj god vam treba!
Hakya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!!
Ježić~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja ponovila betu i danas 15 dnt je 1553!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
lberc, darmar,~~~~~~~~~~~~~za vaše + i bete
hayka, osjećam da si ti slijedeća CITO trudnica
kitty,~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrve!
Lua i Tina,odlično duplanje beta!
Hakya i Kitty~~~~~~~~~~~~~~~~~za mrve i da se čvrsto uhvate!
Hakya i Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam dani do bete što prije prođu,da budete što opuštenije i mirnije.evo meni je danas 8dpt i ama baš ništa ne osjećam.pa kako bude.svim curama sretno![]()
Cure hvala na lijepim zeljama to mi stvarno puno znaci
I ja svima vama zelim sve naj naj od
Lua i Tina2701 super za duplanje beta
Kitty puno puno pozitivne vibre saljem za mrvice
Ibrec,Darmar,jezic i sve ostale cure koje nisam spomenula puno srece i da nas razveselite
evo da se i ja pridružim malo,krenula sam u postupak jer imam 15 zamrznutih stanica,ali kako sam pila klomifen imam 3 folikula,pa je u srijedu punkcija pa ako bude stanica idemo sa svježim dalje,ako ne onda se odmrzavaju,nadam se uspješno
svim trudnicama čestitam![]()
lua i tina super svaka čast na betamačestitam od srca!
svim čekalicam mnogo sreće¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
ja na žalost nemam dobre vijesti, jučer sve čisto ko suza, a danas opet počelo brljavljenje, mislim da je ovo kraj
, hvala svima na podršci, veliki pozdrav!
Darmar,žao mi je,ja sam ti u istoj kaši,danas 10 dan i meni počelo brljavljenje,bolovi su tu,mislim da neću ni dočekat betu,sutra još napravim test da vidim i taj minus,a onda niš u Zagreb i dogovor za dalje,baš sam žalosna i stvarno već polako gubim nadu.
Darmar i Iberc žao mi je...al neka beta ipak kaže svoje...
lua ,tina čestitam![]()
bravo!
darmar,Iberc evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~da nas beta ipak razveselidržite mi se...
Lua i tina![]()
, čestitke!!!
darmar i Iberc, držite se cure, evo vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da beta ipak pokaže suprotno od onoga što mislite da je, da su ta brljavljenaj implantacije vaših mrvica!!!
Hakya i Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, te svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 08.10.2011. at 18:55
Cure nemojte odustati prije nego izvadite betu. Ja sam brljavila 7-9 dnt i opet 11. dnt, a na kraju 13. dnt lijepa beta i cak blizanacka trudnoca. Vama zelim isti scenarij![]()
cure, evo malo friške jutarnje kavice, poslužite se!
darmar i Iberc, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta ipak pokaže suprotno od onog što mislite!
Lua i tina2701 čestitke na pravilnom duplanju
svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro!
Kitty,baš mi paše kavica!
Napravila sam danas test i naravno nema druge crtice,znam da je test onaj skroz običan i da mu je rok trajanja do 10 mjeseca,al da sam trudna bila bi bar slaba crtica.U utorak ću ipak izvadit betu,da imam još jednu nulu(za uspomenu na našem dugom i mukotrpnom mpo putu),pa onda dogovor za dalje,nadam se bar nekom prirodnom dok opet čekam stimulirani.
Evo,šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve za kaj vam treba i za ljepše scenarije od mog!!
Ibercpa kad će već jednom taj plusić? Još ima nade pa šaljem ~~~~~~za lijepu betu
tina2701 ČESTITAM![]()
Lua bravo za lijepu betu!
darmar~~~~~~da je implantacijsko.
Čestitam svim trudnicama!!!!
Darmar,glavu gore,nije još sve gotovo...vjerujem da je to implantacijsko
Danas mi je 2.dnt. vracene su mi 5-dnevne bc. Od transfera mene ljudi boli kao da cu dobit, pa nesto zateze dole, pa opet boli.
Danas sam cjelo jutro osjecala veliku nadutost kao da sam se najela a i stomak mi se napuhao. Kad sam isla u wc na papiru su mi se pojavili krvavi tragovi, nesto jako malo, pa sam se ponovno obrisla i opet na tom papiru. Kad sam otisla ponovno na wc nakon nekih 3 sata nista vise nije bilo, papir cist. Sta bi to moglo biti? Dali to moze biti implantacija ili nesto drugo? Jeli mozda rano jos za implantaciju? Inace mengu moram dobiti tek oko 20.10. tako da je za nju jos rano.
Svima saljem puno pozitivne vibre i zelim svima naj naj
Ibrec i Darmar nista nije gotovo do bete, ona je jedini pravi pokazatelj, nadam se i ja da vam je to implantacijsko i da ce sve bit ok
Kitty puno dobre energije i da se veselimo zajedno![]()