Zanimljivo je da sam tebe zapamtila sa odbrojavanja prosle godine (12. mj) jer se nekako pratimo po timingu postupaka iako u drugim klinikama. Jos smo i sugradjanke pa me nekako jos vise rastuzio razvoj situacije kod tebe u drugom postupku. Znam koji napor i logistiku iziskuje svaki odlazak na postupak... jos ako radis u turizmu
A sto se tice mirovanja, ja sam u svom prvom postupku malo predoslovno shvatila otpusno pismo na kojem je pisalo mirovanje pa sam se zaljepila za krevet/kauc i pogledala valjda sve filmove iz videoteke, iscitavala tisuce i tisuce stranica foruma, ivf klinika..... rezultat: beta - 0, glava - za psiholosku obradu. ubilo me to cekanje i mirovanje. drugi put sam samo nekih 4-5 dana onako vise mirovala ali opet isti rezultat ali glava/psiha puno bolja
e ovaj put sam odlucila odmorit dan tranfera i sljedeci dan smo vec bili na putu na DU. sada vec laganini radim po kuci, setam, kave (cajevi)... jedino ne dizem nista tesko i ne idem na aerobic. iduci tjedan se vracam na posao (uredski je, a kako je kraj sezone nadam se da se razina stresa smanjila.
meni odmaranje stvarno nije pomogalo jer nije ni bilo sanse za implataciju zbog drugih problema koji su sada otklonjeni (nadam se u potpunosti). mislim da bi ti bilo najbolje nazvati svoju kliniku pa pitati sestre ili doktora. glupo bi bilo raditi bilo sto za sto ces si poslije predbacivati. i da, javi se na pp ako si za kavu.

. ubilo me to cekanje i mirovanje. drugi put sam samo nekih 4-5 dana onako vise mirovala ali opet isti rezultat ali glava/psiha puno bolja