luna žao mi je.
Luna1..žao mi je
Ježić....znala sam da ćeš imat pozitivnu betu![]()
jezic cestitam od srca!!![]()
Ježić, pa predivno!Čestitam i vibram za lijepo duplanje.
Snekice, navijam za tebe.![]()
Cure dobro vam jutro želim, vrijeme je da vam i ja skuham jednu finu mirišljavu- ima ih svih vrsta!!!
i na kraju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za šta god da vam treba!!!!
Bab, draga, 10.-ICSI? Stvarno, nek bude najsretniji!
Luna1..žao mi je
Ježić, pridružujem se čestitkama, super.
Ježić čestitam na beti! Tek sad sam došla do interneta...
Za Bab posebno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga,mislim na tebe i šaljem puno![]()
bab i ja ti zelim od srca da ovaj put bude BINGOi svima koji cekaju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jezic
cestitam !!!
Curke moje...
pa hvala Vam od srca...baš ste me dirnule![]()
Bab, evo i od mene posebne vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, zbilja je više vrijeme da nam postaneš prava pravcata trudnica na 9 mjeseci![]()
Mury, od srca to i tebi želim...tvoj put je isto trnovit i bolan... ma zasjat će i nama jednom sunce...sigurna sam ja u to![]()
Bab![]()
Ježić draga, izgleda da smo ti i ja bile dobitna kombinacija!
Jako sam sretna radi tebe! I napravi betu za dva dana ponovno. Tko će čekat tjedan!
Pusa!
Samo nam pišite ovdje te lijepe bete, Ježić i Miga puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i jedno pitanje : U kojim razmacima i koji dan bi bilo najbolje objavljivati listu????
Ježić i Miga ~~~~~~~~~ za sutrašnje duplanje!!!
meni danas 3dc. krećemo na naš prvi IVF/ICSI!!
ježić,miga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ruža sretno i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ježić čestitam
luna žao mi je, želim ti od srca da digneš glavu, skupiš snage i u novu borbu kreneš!
svim curama koje čekaju što got¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨, a posebno čekalicama bete¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
ježić čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje.
ruža samo hrabro naprid
svim curama šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~
jezic, miga... za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni nije radio forum par dana i nakon sto sam procitala betu od jezic za 14dnt i od mige za 13dnt nocas odlucila da cu ujutro napraviti test i bio je pozitivan
ali znam da to ne znaci puno pa sam popodne vadila betu i ona je 238.40to je ok, zar ne?
meni je danas 13dnt, a transfer je bio drugi dan (2 4stanicna embrija najboljih ocjena)
sad samo da se podupla normalno....
svim curama saljem puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malena19 evo da ti i ovdje malo poskočim![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
Ježić i miga, bravo! Samo neka tako nastavi i dalje!
Bab, jedna posebna podrška tebi, da napokon ugledaš test koji ne blijedi i betu koja se nastavlja pravilno duplati još dugo, dugo...
Mury, znaš sve. Već me ruke bole od figa koje čvrsto držim ovih dana za tebe...i dalje imam dobar feeling ovaj put. A što se ovih bolova koje si imala tiče, znam jednu koja je imala iste takve bolove 8dpo, bila je uvjerena da menga opet stiže preko utrogestana, otplakala taj dan još jedan neuspješan postupak, a sad je 15 tjedana trudna.
I isto tako velike vibre za još jednu našu forumašicu koja je ovaj put u ilegali u postupku, ali hrabro čuva svoje Cito mrve.
Naravno, ~~~~~~~~~~~~~~ i svima ostalima za što god vam treba!
Linalena, nema nekog pravila za listu. Ovisno kada imaš vremena, volje, kada se skupi par novih trudnica,... dakle, sve ovisi o tvojoj volji i feelingu. I naravno, ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje čudesne blastice, vrijeme je da i ti malo zezneš statistiku i budeš možda prva 39+ koja je ostvarila trudnoću s odmrznutim js!
malena čestitke i sad za duplanje puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a kako je lijepo čitat ovakve bete,neka se tako nastavi i zato svim čekalicama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I da, zaboravila sam virtualno zagrliti lunu (ne rade mi smajlići, osim onog koji se smješka) i poželjeti joj dobitan već sljedeći postupak jer i njen potpis postaje malko predugačak....
Ježić, malena čestitam cure na prekrasnim betama.
Luna žao mi je draga.
Miki76 veliki pozdrav ti šaljemo Jelena i ja.
Rozi, i ja vama dvjema šaljem ogromnu pusu! I gledam kako vrijeme leti...kud je prije stigao Jelenin prvi rođendan?!
Malena19 čestitam!!Imala sam neki dobar filing za tebe! Za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malena, čestitam na lijepoj beti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
Krenule su pozitivne bete i samo nek se tako i nastavi! Moja je utopijska želja da ovaj forum u konačnici presuši (if you know what I mean) , da ostanu samo liste trudnica i mamica!![]()
malena19, čestitke, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
Miki76, hvala draga na podršci!
Ali, jutros u zoru sam imala bolove baš po dnu trbuha, i to do sada nikada nije bilo dobro...danas idem na posao, pa možda budem malo manje istraživala simptome
![]()
luna....ma bit će šesta sreća...čekaj strpljivo
ježić i malena čestitke...imate slične bete![]()
malena19, iskrene čestitke![]()
malena čestitam i neka ti trudnoća bude baš blaženo stanje
mury vibrice da ovaj put nisi u pravu i da te iznenadi beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malena19, čestitam!
Moja beta danas 16dt 806!![]()