-
Jao pa predivno je otvoriti forum nakon pozitivnih beta svi poskakuju...pa tako i ja želm o srca čestitati Hakya, Kitty i Luni....cure neka do kraja bude sve školski...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Linalena žao mi je šaljem veliki zagrljaj da sljedeći bude dobitni!!!!!
Svim čekalicama bete šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bete nastave biti pozitivne.....
Meni je danas 9dt i nekako me lovi strah da neće biti ništa ovaj put...iako se osjećam super možda baš zato mslim da ništa od svegada ću jednostavno dobiti mengui to je to....sve simptome pripisujem glupim utrićima i estrofemu....jedino što sada imam i promjene raspoloženja jučer sam plakala kao kišna godina d danas se smijem do suza tako da me i to prepalo da se zbog toge sve ne izgubi...ma više ne znam ni sama što je dobro a što ne to me izluđuje....svi me ubjeđuju oko mene da ležim a ja poučena vama vidim da to nije potrebno tako da me i šetnja u kojoj sam bila navela da mislim loše...ufff neću vas zamarati trbalo mi je da se egdje ispušem....eto koliko sam luda danas da sam čak pomislila što ako nisu ništa mi vatili nego samo rekli da se odledio i da je vraćen...kako ja to mogu znati...??? Bože luda sam skroz...
šaljem svima puse ogromne da dočekate svoje bebice što prije......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma