Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kitty idemo dan po dan. Moja beta je isto rasla nepravilno, tj. nije se idealno duplala, a ima još trudnica koje su imale takvu situaciju. Beta se ne mora baš poduplati, nadam se da je sve u redu.

I dobro kaže ina, a i ja sam više puta pisala, svi ti "simptomi" su ili ostatak stimulacije ili često plod toga što tako beskrajno osluškujemo tijelo za vrijeme čekanja bete. Ja sam jednom napisala da kada bi mm kao ja osluškivao svoje tijelo i njega bi boljela maternica. Kao i doista većina trudnica koje znam u mojem dobitnom postupku nisam imala apsolutno nikakvih simptoma. Oni su krenuli par tjedana nakon bete. U prijašnjim neuspješnim postupcima sam znala imati cijelu paletu simptoma, od "implantacijskog krvarenja" pa sve do mučnina (što mozak radi...). Imam jednu frendicu koja je do bete bila 200% sigurna da nije trudna koliko nije ništa posebno osjećala, a ono nosila je blizance! A za nekoliko tjedana je počela toliko povraćati da je morala biti na infuzijama.

Tako da potpisujem, nemojte se uopće zamarati simptomima, nego pokušajte što mirnije i pozitivnije čekati dan D vađenja bete i ispuniti nekako vrijeme.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mury žao mi je

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mury jako mi je zao....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu