maca papucarica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeliku betu.
Vau koliko čekalica bete i transfera... svima puno sreće i neka vam zakucaju velika srca!!!!!!!
Evo da i ovdje javim da sutra idem vaditi betu reda radi jer sam još u nedjelju procurila... U 2.mj krećemo u nove pobjede.
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~ da nas iznenadite lijepim betama![]()
Drage cure želim vam svu sreću ovoga svijeta...make babies!
maybe baby, za nove pobjede ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hej curke evo neznam da li trebam tu pisati al vidim da su tu cekalice za betu.Tu spadam i ja, al vadenje bete je tek za tjedana dana,tako da nadamo se da me nece iznenadit vjestica.
Moja betica 14 dpo iznosi 40.8
veeeelike bete želim čekalicama, i vibram u to ime
maco, i tvoja će biti velika za koji dan, čestitam
maco bravo, čestitam
tigrice84 sretno, i svima ostalima naravno malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~1
Maco
~~~~~~~~~~~~~ da se podupla za 2 dana!!!
Maco čestitam.bravo draga.i ~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje.svim čekalicama sretnooo
Bluebella zao mi je sto ovaj put nije uspjelo...sad se malo oporavi i u novi postupak.Biohemijska trudnoca je bolja nego da je beta nula(tako je meni dr. rekao).nadam se da ce ti slijedeci postupak biti uspjesan
![]()
Maco, bravo za betu, poduplati će se ona i doći će veliiiiika!
Svim čekalicama![]()
maca papucarica bravo za betu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje, nek sutra bude troznamenkasta!
današnjim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe cifre!
tužnicama
svima puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve za što vam treba![]()
STUDENI 2011.
Gosparka, 6.ICSI SD (nakon 4×Petrova, 2×SD)
Sezen, 2.IVF VV (nakon 1.stim i 1sek.)
Destiny child, 1.IVF, VV
Incika, 2.IVF, VV
Ana.b, 2.ICSI
Vanessa
maca papucarica, 2.AIH , CITO
Bab, 10.ICSI
Čekalice bete~~~~~~~~~~
20.11 Janica1, Split
24.11 Strašna, VV
25.11 M@tt , IVFcentar
25.11 ema1
25.11 izida
29.11 kokos
29.11 Tigrica84 , VV
29.11 king VV
30.11 Tinkica
2.12 eva133, VV
2.12 Artisan
2.12 Vedre, CITO
2.12 Baky
3.12 mishica_zg
3.12 Inana
5.12 hallo, VV
Čekalice transfera~~~~~~~~~~.
crvenkapica77 23.11, luna1, bubili
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
Nikolina-Zagreb 23.11, ivanicaa 23.11, jasna09 24.11
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
applepie, sanda1977, Elena85, zvončica cg, renna, tantolina, dorina199, geceta, gljiva
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
rose, CorinaII,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
11.mjesec: lucija83, venddy, hrki, tikica78, magnolija13, anddu, zlatta, Čičkolo, MaliMimi,
12.mjesec: tikki, lberc, Palcicazg, Richy, kitty, sweety, *Mare*, tonka86, RuMo, Alcantra, Phiphy
1.mjesec: Orhideja, nina977, kiki30, vulkan, NanaMo, Snekica
2.mjesec: strategija, Dea84, olivera
Sretno cure
Ajme, linalena...
hvala Ti za listu...ja još ne mogu vjerovati da moje ime stoji na njoj...
sad još samo da se ß podupla u petak i nitko sretniji od mene.
pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bab, baš te gledam na listi, i hvala lina, brza si!
Bab, odmah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje!!!!!!!
Mare moja, zbilja si čarobnica...trebala sam te prije zamoliti da me staviš u svoj potpis, pod svoje okrilje
joj, želim Vam svima što prije ovaj mix osjećaja...i sreće i straha i nevjerice...
Bab, čestitam na velikoj i lijepoj beti i ~~~~~~~~~~~~ za petak, da ti se zavrti u glavi od brojeva!
Linalena, zahvaljujem na listi i mojem uvrštavanju na istu, nadam se da vas nećemo razočarati moja betićica i ja...
Baaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbb!!! eto 10. jubilarni!!! toliko si morala čekati, ali vrijedi, zar ne? Kad te prođe šok i nevjerica, ostati će ti samo prekrasni osjećaj da si KONAČNO trudna!!! Sretno, draga moja!!!
Bab čestitam i ~~~~~ za petak!
Bab i Maco čestitke i za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Bab čestitke nema koga Mare 41 ima u potpisu sigurno je trudnica................![]()
Bab, čestitam od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za duplanje
Bab,čestitam od srca!!
Bab, draga, presretna sam zbog tebe!!!Evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za savršeno duplanje!!!
malo kasnim,nisam bila tu cijeli dan
pa rvo svima čestitke na koječemu da ne nabrajam
i evo danas su me zvali iz bolnice oplođena je jedna jajna stanica,sutra transfer u 8 ujutro
Bab..nek se podupla beta u petak...
Maco..također..al nek se podupla sutra....
Bubili...sretno...nek se malac uhvati i nepušta...
svima pozitivnim betama bravo, ali moja Bab
Vidiš da smo i to dočekali......
strasna, zelim ti sutra najljepsi dan u zivotu i da te brojcica obori s nogu
Luna moja draga, zelim i tebi da uskoro krenes mojim stopama...i ti si prosla puunoo previse toga i zbilja si zasluzila malo (puno)srece!!!
Hvala vam svima na lijepim zeljama,nadam se da vas moja ß i ja necemo razocarati u petak.
Drage moje evo da se i ja javim na odbojovanje. Nisam se prije javljala jer nisam znala dali ču se imati čemu radovati pošto sam u postupku iz zaledjenih jajnih stanica.Bilo me je strah da mi od 6 zaledjenih neče niti jedna biti uspješno oplođena i stvarno sam se iznenadila što na kraju imam jednog malog 8staničnog zametka, kojeg sada brižno čuvam........ i čekam betu
corina za jednog malog borca puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se čvrsto primi za mamicu![]()
Bab, cestitam od srca. drzim fige na rukama i nogama za pravilno duplanje![]()
cestitke bab i maci
ja sam cekalica bete , ajmo rec 6.12
ako ne procurim ......na cuvanju dvi mrve 8st. i 4stsek.IVF
Bab naježila sam se. Znam kako željno čekaš petak pa ti želim da što prije dođe i da brojka budeeeee velika. Lijepo je vidjeti da je lista trudnica duža a Mare41-im potpis kraći!
~~~~~~~~~~~~ da joj sve uskoro otprhnete s njega1
corinaII, crvenkapica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrve čvrsto uhvate!!!
Strašna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te beta ipak obraduje, unatoč testu!
Babjoš~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak, čekamo skupa s tobom!!!
I svima ostalim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~....
Malo rjeđe pišem, jer nemam ništa lijepo i pametno za reći, ali vas pratim sve i držim fige svima![]()