evo i mene u čekalicama bete 13.12
....SVIMA puno lijepih beta .....
Crvenkapico samo tako nastavi, da ti konačno pošteno čestitamo!!!
Maco, žao mi je! Ali kako Mia Lilly kaže, kad je već počela padati, neka nastavi, i da čim prije kreneš dalje!![]()
Dobro jutro cure, svim današnjim čekalicama prve bete i duplajuće bete želim puno sreće.
bok cure , i ja sam 12.12. čekalica bete!
svima vam želim puno puno sreće i budite mi sve trudne!
puno sreće svim čekalica i od mene...
nadam se veselom prosincu...
imam jedno pitanje,naime u ovom postupku pijem estrofem 3x1 dnevno pa me zanima dali se menstruacija može dobiti dok ga pijem ili ne?
Mare41, ne sviđa mi se ono što nam tvoj potpis govori.![]()
Mare41 i ja sam vidjela potpis, što da kažem na to kad sve znam. Samo šaljem veliki![]()
I umjesto da Mare čestitam na beti moram Darku čestitati na nagradi ˝Mućak
Evo da se javim napokon, jutros sam nabrzaka promijenila potpis, al nisam se stigla javit: beta je negativna i ne damo se i idemo dalje. Svima zaista hvala na podršci, i nadam se današnjim lijepim vijestima. (nadam se da nećemo zbog mene tugovati, jer ni ja više ne tugujem)
I ja čestitam uskoro bivšem ministru na Mućak nagradi!
Posljednje uređivanje od mare41 : 01.12.2011. at 12:06
mare jako mi je žao , ali svaka ti čast kako si hrabra i ideš ideš dalje! bravo ! drži se..
Zagrljaje i puse šaljem svima, a našem dragom ministru Milinoviću želim čestitati na osvojenoj nagradi!
Čestitam od srca - zaslužili ste!
mare moram![]()
Evo i mene upravo dobila M tako da ništa i kod mene ovoga puta. Ali opet tužna jesam iako je veliki uspjeh uopće što sam imala transfer iz zamrznutih.
Mare![]()
mare41![]()
Također pridružujem se čestitkama našem ministru Milinoviću na zasluženoj nagradi
Mare, Corina
Pridružujem se čestitkama šjor Mućku
tužno je ovo,tužno...
mare i corina![]()
corinaII žao mi je...
eva133 za sutrašnju betu ~~~~~
Svim čekalicama ~~~~~~~![]()
Čestitke Mućak Ministru, i veeeliki bye, bye, nekako s ponedjeljka ne vidimo vas više u fotelji ministra...
Posljednje uređivanje od anddu : 01.12.2011. at 16:18
(svima, od srca hvala, s vama je sve lakše)
Mare![]()
Mare i corina, jako mi je žaonadam seda će vam proljeće donjeti sreću
![]()
Mare, drago mi je da vidim da si (bar indirektno) sebe stavla u svoj sretan potpis.
![]()
za evu133 i betu danas...čekamo nestrpljivo...
i za sve ostale čekalice....
corina i mare 41 žao mi je,držite se i ne odustajte
Mare i Corina, baš mi je žao
svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ i još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Evu133, neka te današnja beta ugodno iznenadi!!
cure, evo malo kavice, poslužite se!
eva133 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oooogromnu beturinu!
svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkaste bete!
eva,za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim ostalim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja današnja beta je 760, opet nije poduplana (s 392 prekjučer) ali malo je bolje. Neizvjesnost se nastavlja...
eva133 ~~~~~~~~~~ za tvoju veliku lijepu i nedvosmislenu betu!!!
maca papucarica kako si ti, jesi još ponavljala da vidiš jel nastavilo padati?
Cure, betočekalice... šaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliiiiikeeeee brojčice.
Charlie, možda imaš samo malu ljeniju bebicu pa joj treba da se zalaufa...~~~~~~~~~ za dalje.
A ja sam danas opet išla vaditi ß ( ipak) jer sam jučer tak postala nervozna i zabrijala si totalni crnjak u glavi...ne znam zašto ali eto.
I današnja ß je 6901, a to je i više nego sam ja računala da bi trebala biti tako da ipak mirno čekam ponedjeljak i svoj prvi UZV.
Puno pusa svima i sretno !!!!
Bab sad se stvarno možeš opustiti.. prekrasna beta.. uživaj draga.. da bar svi jednom ugledamo takav broj! i sretno na uzv!![]()