Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey cure da se i tu malo pojavim.Jucer sam kod Alebica bila na prvom ultrazvku.Jedno pravo srceko kuca,sve ok.Bas asam sretna.Reko ja da sad dalje idem svojoj ginickoj.E sad ponudio mi je da ako hocu da napravim rani probir(Mogucnost sindroma-placa se 300kn)?Pa neznam da li da to napraim jer sam mislila da se to predlaze iznad 30god.I vidjela sam da me narucio 22.1. a to pada nedelja.Pa sad vise u nista niasm sigurna.
    Sorrite na nepovezanim rijecima

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    hey cure da se i tu malo pojavim.Jucer sam kod Alebica bila na prvom ultrazvku.Jedno pravo srceko kuca,sve ok.Bas asam sretna.Reko ja da sad dalje idem svojoj ginickoj.E sad ponudio mi je da ako hocu da napravim rani probir(Mogucnost sindroma-placa se 300kn)?Pa neznam da li da to napraim jer sam mislila da se to predlaze iznad 30god.I vidjela sam da me narucio 22.1. a to pada nedelja.Pa sad vise u nista niasm sigurna.
    Sorrite na nepovezanim rijecima
    tigrice ćestitam ,,koliko treba proći da se čuje srce ja idem na prvi pregled u srijedu, to mi je 29dnt,,tako me strah,hoće li moći šta vidjeti ili je to rano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •