Roskasto ili smeđe?
Sa roskastim nemam iskustva. Ja sam tjedan dana imala smeđi iscjedak. kažu da je to normalno.
Roskasto ili smeđe?
Sa roskastim nemam iskustva. Ja sam tjedan dana imala smeđi iscjedak. kažu da je to normalno.
Posljednje uređivanje od Mia Lilly : 10.12.2011. at 18:11
Ja sam imala krvarenje koje je bilo i smeckasti i krvavo i svakako.Na uz se nije vidio nikakav hematom a krvarila sam dobra 3 mjeseca. Kada sa vise hodala ili nesto radila bilo bi crveno i jaceg inteziteta,a kada sam lezala smeckasto. Odmaraj i cekaj uz. A boljelo me da svasta nesto i probadalo. Ma strah znam prosla sam to
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok![]()
hallo~~~~~šaljem
dagnja ČESTITAM za po meni ipak lijepu betu![]()
Karilta, čestitke na plusu i neka ti beta bude veeeeelika. Hallo, nadam se da će biti sve ok i da će krvarenje prestati. Ostalim curkama hvala na podršci i utjehi i ja se nekako nadam da će idući tjedan donijeti još lijepih vijesti. Svim ostalim čekalicama svega i svačega sretno!!
malo sam leteća pa šaljem skupne ~~~~~~~~~~~~~~~~~
al moram posebne za Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i maloza Charlie i ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Dobro vam jutro, drage/i moje/i! Poslužite se finom mirišljavom kavicom ili čajem, da bar malo otjeramo ovo fuj vrijeme!
Svima u postupcima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bingo pred Božić!
Tužnicama šaljem big hug! Nemojte biti tužne!
Curama sa divnim betama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbrižnu trudnoću!
A za Bab...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ SRETNO!!!!
P.S. bude se već ona sama javila![]()
Jutro, evo virtualne ali zato prave domaće kave za ranoranilice........................
svim novim trudnicama odčestitam a ima ih mnogo.
Jasni09 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sljedeću betu
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
curama koje čekaju uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za isti
svim curkama koje čekaju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu....
Stvarno je puno cura, nadam se da će lista trudnica do kraja prosinca još narasti i da cemo s 2011.g završiti bar s brojkicom trudnica kao i 2010. g. kad je bilo više o d 140 forumskih trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaduna, evo ja ću se poslužiti samo ovom virtualnom kavom, s obzirom da sam od prave odustala.
Pridružujem se čestitkama i šaljem vibrice svima za što vam kod treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
ma ja ću isto malo pijucnut prave kavice i ištitati novosti sa foruma.
... kadauna, dao bog da nas ove godine bude više nego lani, a dogodine bar duplo više...
sretno svim curama u postupku, sretno onima iza kojih je postupak i čekaju dobre vijesti od bete, ultrazvuka....
sretno svakoj koja ide u novi pokušaj...
![]()
Posljednje uređivanje od Inesz : 11.12.2011. at 09:16
A, mogu ja dvije kofi, od Snekice i Kadaune, hvala cure.
~~~~~~~~za mrvicu naše Charlie
Svima![]()
Curke evo i od mene jedna .................
Za sve koje čekaju....
Prijavljujem transfer dvije blastice.
Mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
čestitke svim pozitivnim betama...........
svim čekalicama želim sreću...........
moja beta negativna, ali nema mjesta žalosti, ispraćam ovu godinu s negativnim nizom i ulazim u 2012 s novim postupkom i naravno očekujem veliku beturinom. Pokušat ću u 2 mj opet i svim žalosnim čekalicama želim 2012 da bude odličan početak za nove trudnice. Zato za moj 7 puta u 2012 želim si![]()
Bok cure samo da poželim sreću svima koje sutra vade betu, a bilo nas je puno na početku svi smo nešto spominjali12.12. I svima drugima da vam brzo prodje vrijeme čekanja bete ili novih postupaka!
Želim svima sretan početak novog tjedna i puno plusića, velikih beta i novih trudnica, lijepih ultrazvuka...![]()
PROSINAC 2011
eva133, VV GEMINI
Artisan, IVFcentar 1.IVF (nakon 3 AIH) GEMINI??
crvenkapica77, CITO, sekundarni (nakon 3AIH i 3 ICSI)
ivanicaa,2.IVF VV (nakon 1×AIH, 1×IVF)
jasna09, Maribor
dagnja, AIH
Čekalice bete~~~~~~~~~
12.12 tikica78, IVFcentar PLUS
12.12 Nikolina-Zagreb, Slo
12.12 anddu
12.12 karlita, VV PLUS
13.12 sara38
13.12 Elena85
13.12 tiki_a, polIVF
17.12 Kandela, VV
19.12 geceta
19.12 Phiphy , Ri
19.12 Pirica
19.12 BillieJean, Vg
20.12 tantolina
20.12 ivana101
20.12 thinkpink
20.12 RuMo
21.12 vrtirepka
21.12 magnolija13
27.12 dorina199
Čekalice transfera~~~~~~~~~~.
Smarta 9.12 , gljiva 10.12
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
zvončica cg, tikki, pilek, sanda1977,
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
crna ovca, tonka86
Moram, nemogu odoliti da podsjetim na sutrašnje bete. Imamo 2 plusa a biti će i više
Nikolina~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Svima ~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnje bete posebno za jednu našu~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Neka nas sutra sve razveseli brdo lijepih beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Svim čekalicama bete,transfera,pikalicama itd..... šaljem velike ~~~~~~~~~~~~~~
Trudnicama čestitam od srca i želim im urednu i školsku trudnoću!
Svima![]()
Ja sam ujutro naručena na punkciju......
Sonja sretno ~~~~~~~~
za sve čekalice bete danas i ovih dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sonja sretno!
Za danasnje velike bete ~~~~~~~!
anddu, sretno danas!
cure drage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nas danas sve obradujete sa veeelikim betama.
Evo malo lijepih vijest za početak današnjeg dana: moja beta se s 61 od petka do danas povečala na 320!!!!!!![]()
dagnja.
Evo od mene ništa ni ovaj put, i prije nalaza bete znam da nismo uspjeli, stiže vještica![]()
anddu, žao mi je...
ostalima čestitke na beti![]()
Sara baš sam se rasplakala od sreće
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude školski i da uživaš u danima sreće
Dagnja naravno velike čestitke i tebi![]()
Od uzbuđenja nisam ni vidjela, Dagnja iskrene čestitke!
Sara 38, ovo je prekrasna vijest!Čestitam ti od srca i pridružujem se Tigrical u skakanju! Što reći nego-ajmo Rijeka!
![]()