Sara38, Dagnja čestitke
sara38![]()
veselim se s tobom
![]()
želim ti lijepu, školsku trudnoću
svima ostalima na ovoj temi od srca želim sreću u postupcima, da što prije ostvarite vaše snove!
Sara, Dagnja, bravo,čestitam.ostalima puno sreće
curke bok
nije me bilo neko vrijeme i prvo da zahvalim svima na vibricama i dobrim zeljama. Kao sto znate ostala sam prosli ponedjeljak u petrovoj zbog hiperstimulacije. U srijedu smo vidli otkucaje i bili smo veliki 2 mm. I dalje sad u bolnici, do kad...ne znam ali mi nije ni bitno, tu sam mirnija nego doma, kolko god to mozda cudno zvucalo. HS se lagano smiruje a ja se nadam da malo srceko vrijedno radi.
Uzasno me strah svega, bojim se i pomisliti da sam trudna, a kamoli to izgovoriti.
Nemojte mi zamjeriti sto se nisam prije javila ali imala sam par ruznih dana sa ne bas najboljom prognozom i nisam imala snage za nista.
Nadam se da je ispred mene sretno razdoblje i da cu se nekad uspjet smirit i probat uzivat u ovome. Mozda akosljedeci uzv bude ok, moozdaa se mrvicu opustim, ne znam.
Svim novim trudnicama zelim lijepe trudnoce i puno mirnije stanje u glavi nego sto je moje.
Pusa svima od mene i moje male tockice.
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Sara38 bravooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitam od srca,baš mi drago!!!![]()
![]()
![]()
Bab bas lijepo da si se javila,da srceko kuca i saljemo hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude dobro.![]()
Ajme sarice moja draga,koja beta predivna, uljepšala si mi dan. Čestitam ti od srca i ljubim te punooooooooo.
dagnja čestitam na lijepom duplanju.![]()
Draga Bab, užasno mi je drago da si se uspjela javiti.
Znam kako ti je jer sam i ja svašta nešto prošla na početku trudnoće te isto provela neko vrijeme u bolnici... A ova rečenica - Uzasno me strah svega, bojim se i pomisliti da sam trudna, a kamoli to izgovoriti. - nisi bolje mogla opisati i moje tadašnje stanje. Ali biti će bolje! Ne drastično, ali definitivno bolje i smirenije. Čuvaj sebe i mirvicu i želim ti mir pri srcu i u glavi što prije. Pusa ogromna!
moja beta je 496
čestitam Sara i ovdje!
Bab želim ti puno sreće da bude sve ok s tobom i tvojim bebolinijem..
Sara38 napokon da se javno veselimooooooo...............uživaj sad.............kissssssss
tikica 78 čestitam ...
sara presretna sam zbog tebe...
A Bab draga,što reći osim da ti želim svu sreću....puuuuunooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~za dalje..
pusa od Tene i mame!
Danas je dan beta.... Tikica78, Jasna09, Karlita i ovdje moram još jednom reći bravo!
Bab.
I moram za Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
što je danas lijep i sunčan dan...zbog ovih vrtoglavih beta i lijepih vijesti
cure, čestitke i uredan nastavak trudnoće svakoj želim!
bab, pozdrav tebi i maloj točkici!
sara38, dagnja, tikica78 čestitam!
anddu![]()
Posljednje uređivanje od kitty : 12.12.2011. at 15:09
cure drage čestitke na prekrasnim betama.joj koji dobar dan.bravo
Bravo sara38 ,jako mi je drago zbog tebe...hajde na sljedečoj kavici da nam poprašiš sve u pet!!!![]()
Sara38![]()
![]()
kako sam ti već rekla, sad 8,5 mjeseci laganini i mazi bušu
Čestitke svim ostalim trbušastima.
čestitam svim novim trudnicama a pogotovo Sari38
i Bab kužim kako ti je s obzirom na sve što si prošla i stvarno vibram iz petnih žila da ovaj put sve bude dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam svim novim trudnicama!
Bab, samo se ti oporavi kako treba. Do tad će ovo malo kucavo srčeko samo nastaviti rasti!![]()
Cestitke svim novim trudnicama!!!!! Bab saljem zagrljaj i vibram da sve ostane savrseno!
Danas moram i ja poskočiti za sve ove lijepe bete, neke od njih su zaista duuuugo čekane!!! Cure sretno, želim vam mirne i uredne trudnoće!
A ti, draga Bab, apsolutno razumijem tvoj strah nakon svega. Drži se draga!
Čestitke svim novim trudnicama!!![]()
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mislim na tebe!
Veteranke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudničke trbuhe!
Ostali komadi i komadići ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete, trudničke trbuhe, srčeka, ultrazvukove i zvukove beba!
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaapredivna beta!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najmirniju trudnoću!!!
Bab i mrvica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~za mirniji nastavak trudnoće!!! Drago mi je da si se konačno javila
Novim trudnicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a bezbrižan nastavak trudnoće!!!
Puno vam hvala svima!!!ste, a danas je definitivno bio divan dan i želim vam svima da ga dočekate što prije!!!
![]()
sara38..ti si nadahnuće.....jel vidite cure...nema odustajanja..nema nema nema...
dagnja jako ti se fino dupla pa čak i više..to je jako dobro!!!!!
tikica, nakon plusića velika ČESTITKA za lijepu betu![]()
![]()
dagnja
...
anddu![]()
Moram još nešto reči, nisam provjeravala, ali imam osjećaj da nam je Rijeka dobro proradila, BRAVO za Rijeku!!!![]()
nego šta da je...postali su vrhunski...sad ce iz slovenije ići u rijeku))...
a tiki...zašto ne radiš test?
sara,tikica čestitam![]()
![]()
bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38, Tikica78 čestitam na lijepim betama i ~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
Dagnja čestitke za više nego duplu betu i želim ti školsku trudnoću!
Bab ~~~~~~~~~~~~~ da hs što prije skroz prođe a bebo nastavi raaaastiii!
Puno pozitivnih vibrica i svim trudnicama za dobre vijesti na Uzv, čekalicama beta za velike bete, čekalicama punkcija za lijepe js, za dobitne transfere, inseminacije i kućne radinosti i puuuno veselja i skakutanja na ovom našem slatkom odbrojavanju!
PROSINAC 2011
eva133, VV GEMINI
Artisan, IVFcentar 1.IVF (nakon 3 AIH) GEMINI??
crvenkapica77, CITO, sekundarni (nakon 3AIH i 3 ICSI)
ivanicaa,2.IVF VV (nakon 1×AIH, 1×IVF)
jasna09, Maribor
dagnja, AIH
sara38, Ri, nakon 2 AIH i 9 IVF/ICSI
tikica78, IVFcentar
karlita, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
13.12 Elena85
13.12 tiki_a, polIVF
13.12 konfuzija PLUS
16.12 Pirica
17.12 Kandela, VV
19.12 geceta
19.12 Phiphy , Ri
19.12 BillieJean, Vg
20.12 tantolina
20.12 ivana101
20.12 thinkpink
20.12 RuMo
21.12 vrtirepka
21.12 magnolija13
27.12 dorina199
jedva sam dočekala ponedjeljak navečer sa novom i dužom listom trudnica![]()
Čestitke Sara38, tikica78 i dagnjadržim fige da školski nastavi do kraja!
Bab, tako mi je drago da si se javila... vjerujem da ti je teško opustiti se, ali ja se čvrsto nadam da će idući uzv biti savršen ida ćeš uživati u ostatku trudnoće
Za sutrašnje čekalice bete ~~~~~~~~ da padnu na dupe od krasnih brojčica
Mene sutra čeka punkcija- držite fige da bude JS i da budu kvalitetne.
Ranojutarnja
Kod mene očekivani minus na testu.
~~~~~šaljem čekalicama
Tiki beskrajno mi je zaogrlim te.
Tiki
Ne vjerujem da će i kod mene biti bolje... Jučer je bila punkcija,6.s.,poslije toga sam završila u hitnoj (srednji stupanj hiperstimulacije) a jutros su me zvali da kažu da je transfer ujutro u sedam i pol,znaći ništa od blastica!
Trudnicama još jednom čestitke a ostalim curkama vibrice