Tiki_a tužna sam zbog tebe.
Sonja za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Tiki_a strašno mi je žao
Sonja ~~~~~~ za transfer, da mali birac/borci ostanu s mamom!
Mi smo dobili 8 JS danas, transfer je najavljen za subotu, znači 4 dan. Malo mi je to čudno, obično bude 3 ili 5 kako sam shvatila... ali nadam se da bude dobitni![]()
tiki_a joj baš sam tužna zbog tebe..
tikki pa to je super, 4-ti dan..ja sam oduvijek željela blastice, ali eto i treći dan se moja mrva uhvatila..ili dvije?
Gabi u Zenici sam (to je trebala biti inseminacija ali sam završila na aspiraciji) Sad su mi javili da su se oplodile 4 j.s.
Meni izgleda stigla M....nikad točna ali ovaj put 28dc....
Tantolina, žao mi jeodtuguj pa u novu pobjedu!!! 2012. je naša!
tiki_a, tantolina žao mi je cure
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
sutrašnjim betalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkaste bete i lijepa duplanja, čekalicama koječega da vam vrijeme brzo prođe a tužnicama veeeeeliki!
Hvala cure i dečki, što je tu je, život ide dalje, preživjet ćemo i mi negativke. Sada je malo teško
, ali sredit će se to.
tantolina, žao mi
...
tikki jako lijepo zvuči, meni je baš simpatično et 4-ti dan.~~~~~~šaljem
Sonja29~~~~~~~~da mrvice lijepo napreduju
Tiki_a veliki zagrljaj saljem!
Tantolina zao mi je. Jesi sigurna da je menstruacija bas onakva prava? Nekako imas jos puno do bete...
izgleda da moja M nije bila M.....danas više ništa....samo malo smeđkastog - ostaci od jučer....ima netko pojma što bi to moglo bit 11dnt 3-dnevnog embrija
tantolina, napravi test pa ćemo više znati, jel jučer baš bilo crveno? ne bi bila prva koja je tako počela trudnoću, do tad ~~~~~~~~~
bilo je crveno ali ne obilno....danas više ništa....morat ću u apoteku po test....
sretno tantolina! bilo je baš puno cura koje su tako počele trudnoću!
Tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~juri po test i javljaj novosti!
Tiki zao mi je saljem veliki zagrljaj
ja sam bila na pregledu i kuca moje malo srce..sva sam se tresla.. Nikako da prestane ovo krvarenje svako par dana nešto čas smeckasto čas krv,jel bilo tako nekom??zabrinuta sam jako iako doktor kaže dok on sondom vidi da je sve ured mores krvariti koliko hoćeš....
ima + i to vrlo jasan, još prije kontrolne crtice...u šoku sam
tantolina, ajme šta mi je drago (to sam i očekivala), sad polako na betu
planiram u petak betu vadit.....to će mi biti 14dnt
Sara38, čestitam od srca! Pitala za tebe i uputili me na odbrojavanje!!!! Kavica i Rašo bili su presudni!![]()
Tamtolina bravo za plusić!!!!! sad čekamo lijepu betu!!!
tantolina čestitam!!!
ne bude lijepa beta!
moja druga beta je 1312![]()
tantolina, čestitam na plusiću!
tikica78, bravo za duplanje!
ja prijavljujem da je u petak odmrzavanje 3 smrznute oocite, ako se oplode u ponedjeljak transfer.
tantolina nisam ni sumnjala jer je bilo prerano za menstrualno krvarenje. Čestitam!!!!
tikica78 drago mi je da se beta dupla kak treba,vibrice da tak i nastavi
kitty vibrice za tvoje ocite i za ponedjeljak da dođe do transfera
Ja sam doma,3 mrve su u buši i sad čekamo......
ostalim suborkama šaljem vibrice![]()
Čestitam novim trudnicama!!! I puno sreće želim svim čekalicama, što god već da čekate~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Tantolina suuuper! Baš si me obradovala! ~~~~~~~ za lijepu betu u petak
tantolina,kakav preokret!!! Čestitam!!!
Sonja29~~~~~za tvoje tri mrvice, meni lijepo zvuči
hallo, neka i dalje bude sve ok~~~~~
tikki zaboravih ti neki dan napisat moja L je 4-dnevni embrij
tantolina čestitam![]()
Čestitke novim trudnicama i sretno svima u postupcima!
tantolina jeeeeeCestitam na plusicu...bit ce to lijepa beta
![]()
Lijepo je vidjeti sve više imena s pozitivnim testićima i lijepim betama - čestitke svima, a ostalima sretno što god da čekali!![]()
Tantolina imala sam osjecaj da to ne moze vec biti M. Cestitam i zelim ti lijepu betu!
Imamo!!!
Bravo Charlie baš mi je drago
tantolina za betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mogu vam reći da poznam već 4. trudnicu s KBC Ri koje su zatrudnile u zadnjih mjesec dana
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 15.12.2011. at 09:25