Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    tantolina baš mi je žao. Nadam se da se plod još ne vidi, jeli imaš jake bolove možda?
    ja sam imala spontani bez ikakvih bolova, što je najbolje imala sam samo lagani smeđi iscjedak za kojeg kažu da je bezopasan....tako da mislim da pravila stvarno nema. mene su uvjeravali da moje stanje nije opasno za plod, a na kraju sam srela i cure koje su krvarile baš kao da imaju mensturaciju i zadržale su zdrave trudnoće.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam imala spontani bez ikakvih bolova, što je najbolje imala sam samo lagani smeđi iscjedak za kojeg kažu da je bezopasan....tako da mislim da pravila stvarno nema. mene su uvjeravali da moje stanje nije opasno za plod, a na kraju sam srela i cure koje su krvarile baš kao da imaju mensturaciju i zadržale su zdrave trudnoće.
    Ovo sam pitala jer dr. sumnja na vanmaterničnu a to kažu da boli, nadam se da ipak nije to

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo sam pitala jer dr. sumnja na vanmaterničnu a to kažu da boli, nadam se da ipak nije to
    molim se da nije, to mi uvijek zvuči kao najgora varijanta i usput rečeno moja najcrnja noćna mora. zbunjuje me toliko postotak cura kojima se nakon ivf-a dogodi vanmaternična.....ili je samo slučajnost što sam ih ja puno do sada upoznala kojima se upravo to desilo.
    tantolina neka bude sve dobro sutra, drži se, mislim na tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •