Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drage moje rasplakat ćete me! Ništa sutra od bete,pokušat će me ubaciti na listu 30.12. ali bila sam kod dr. još jedan test je pokazao + i na UZV se za sada vidi točkica promjera 2x2 mm.Naručena sam na kontrolu za 10 dana.Do tada strogo mirovanje zbog hiperstimulacije. Još ništa ne vjerujem dok ne vidimo betu i jer tko se opeče i na hladno puše

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Sonja29, vibram dalje do bete, no sad nakon tockice na uzv i jos jednog poz testa vibram; navijam, skakucem vec mnogo glasnije. Sreeeetnooooo

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje rasplakat ćete me! Ništa sutra od bete,pokušat će me ubaciti na listu 30.12. ali bila sam kod dr. još jedan test je pokazao + i na UZV se za sada vidi točkica promjera 2x2 mm.Naručena sam na kontrolu za 10 dana.Do tada strogo mirovanje zbog hiperstimulacije. Još ništa ne vjerujem dok ne vidimo betu i jer tko se opeče i na hladno puše
    Ajme supeeeeeeeeeeeeer, Sonja

sretno

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tikki , sanja ~~~~ za velike ß
    tantolina tako mi je zao

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    ajme tek sam vidila ~~~~~~ cmizdrim pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •