Drage moje hrabre cure...zelim vam svima puno srece, zdravlja i ljubavi....trudnicama mirne trudnoce a svima ostalima da 2012. donese velike bete! Sve najbolje u Novoj!
Drage moje hrabre cure...zelim vam svima puno srece, zdravlja i ljubavi....trudnicama mirne trudnoce a svima ostalima da 2012. donese velike bete! Sve najbolje u Novoj!
sretna vam svima nova 2012., neka bude vesela, plodna i obasjana suncem!
Posljednje uređivanje od kitty : 01.01.2012. at 11:25
Sve najbolje u Novoj Godini.da bude vesela i plodna![]()
Drage moje, neka vam je sretna Nova godina, i da nam svima, ama baš svima donese velike bete i mirišljive smotuljke ( znam da je to najveća želja svih sa ovoga foruma)!!!
Sve najbolje u 2012. god., puno sreće, zdravlja, veselja i ljubavi i da svih posjeti roda!!!
Drage moje, zelim vam sretnu 2012. i neka donese scima ispunjenje najvece zelje!
Neka svaku od vas Nova obraduje kao sto je mene danas sa 2 crtice. u to ime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje, sretna Vam nova 2012, neka Vam se sve želje ispune.....
Drage moje sve naj naj u novoj 2012. vam želim!!! Da ovo bude godina u kojoj ćete ljubiti svoje mirišljave smotuljke!!![]()
Drage trudilice koje još čekate neostvarenu želju, neka vam ova godina bude sretna kako je nama bila 2009. i 2011., dvije najljepše godine u kojima smo uspjeli pobijediti ovu našu bolest s kojom se svi borimo, neplodnost.
svima želim odnajljepšu novu 2012.g da se napokon ostvare veše želje i najveći snovi
![]()
!!
Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!
Ružo, hvala ti za link za Denny (nisam pojma imala), nadam se da ćemo joj i mi bar mrvicu pripomoći.
Mare41![]()
Sve najbolje u 2012. neka nam bude bolje od ove stare......![]()
Kalendar čestitam od!
Tikki za današnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo danas imali pregled od kojeg sam strepila...i radosno javljam da je za sada sve OK! Bebica se razmahala a ja sam samo susprezala suze.
Mare41 kakv link za Denny? I ja bih pomogla, a što?
Charlie, super za UZV!
sad vidim da je link nestao, Ružo, di je? Curice od Denny trebaju posebnu operativnu skrb, a za to su jako veliki financijski izdaci.....
Možda su ga preselili na neku drugu temu, onu gdje se lijepe teme za pomoć, idem potražiti. Ružice hvala na info!
Charlie, super vijesti, bravo!!!!
Curke, pošaljem vam link za Denny preko PP-a, vama, charlie i mare41, a vi dalje ko vas pita.
imam i ja link, pa nek se javi i meni ko želi
u takvom sam šoku zbog Denny da ne mogu niti razmišljati, Bože moj, pa što se događa sa ovim svijetom? toliko sam se groznih vijesti naslušala u ova dva dana da imam osjećaj da će sve otići kvragu i samo zahvaljujem što imam djecu i što smo valjda svi zdravi, ništa mi živo više ne treba, ajme majko mila
mare molim te pošalji mi broj kuda da uplatim i šta da napišem jer se ne mogu zbrojiti uopće, a želim pomoći
hvala vam... nijesam puno pisala jer nijesam imala sto pametno reci ali zato ste vi sve napisale i puno mi pomogle. hvala jos jednom i nek bude svima vama onako kao zelite da vam bude.
eto mistic...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii..rekla sam ti....jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....jeeeeeeeeee eeeee
mistic čestitam od srca i neka ti sve do kraja bude ovako sretno kao i ovaj dan
kalendar,mistic
Ja u srijedu ponavljam betu jer naši ne rade do tada,valjda će biti sve OK!
Sretna vam Nova svima,da što prije dođete do cilja,novim trudnicama čestitke,trudilicama puno snage i sreće za ostvarenje snova
Sve najbolje u 2012........nadam se da će dobrota svih nas ovdje na forumu pomoći našoj Denny i njenim hrabrim curicama....![]()
mistic čestitam!!!!! Lijep početak godine! Čekamo i tikki da se javi...
kalendar & mistic, bravo za bete![]()
!
Sonja29, tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
Beta 16 dnt 4d je 302,86... Ako usporedim s nalazom od proslog utorka (koji je bio u drugom labaratoriju) kada je bila 49, ispada da mi je vrijeme duplanj 53 sata.
Meni se čini da je niska beta, ali idem u srijedu ponovo pa ćemo valjda biti pametniji...
kalendar, mistic, Sonja29, tikki, čestitam!!! Sretno svima, pogotovo ponavljačicama bete!
Svako dobro vam svima želim u novoj i nek vam se ostvare želje i snovi!
joj tikki pa ne valjda i ti...kaj je ovo curama da su opsjednute da beta mora doslovno duplati svakih 2 dana(48h)....zapravo se beta može duplati mislim od 40 do 72h.
beta ti je betastična i nemoj bebonea živcirati,si čula girl???!!
mistic čestitke na beti
kalendar bravo za plus
tikki, sonja za duplanje u srijedu~~~~~~~
Hej....Alcantra kako se Osjećaš? Jel ima kakvih promjena kod tebe?
P.S bile smo skupa na punkciji i transferu.
Curka iz Zagreba
Čestitke svim novim trudnicama i puno sreće u Novoj godini svima.
Hvala vam cure, ja još uvijek ne vjerujem, mm stalno baca pogled na nalaz i smješka se...stvarno lijep početak godine...
Još ću ići vidjeti raste li beta pa ću onda biti još sretnja!
Jesi, jesi...imaš ti dobar osjećaj
Tikki čestitami za duplanje ~~~~~~~~~~~~~
Sonja držim fige za srijedu ~~~~~~~~~~~~~
samo zapamti mistic...to duplanje ne mora ići na točno 48h(2dana)...sve do 72h je normalan nalaz....što znači da ti danas može biti 300 a za dva dana 500....što ne znači da je to loše....ne volim kad se opterećujete curke bez ikakvog razloga...puno pusa i držim figetine
Znam, ne opterećujem se, samo idem vidjeti raste liipak je to lijepo za vidjet
![]()
cure, čestitam!!! Posebno mojoj tikki želim da se ne zamara previše sa satima! Beta ti je lijepa!!!za sve vas!!!
mene kuma nagovorila na još jedan test izmedju bete i u roku od sekunde pokazao se debeli +
Sutra ako Bogda 3 tjedna
Bravooooooooooo sonja...Zaslužila si...
Nama nije uspjelo ni sad odmah ciklus nakon neuspješnog ivf-a, (bila 4 folikula) draga dobila danas baš, tako da se naša borba nastavlja dalje. A šta češ...
Vjerojatno čemo na polustimulirani u 2. mjesecu...
sretno svima i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome treba...
Nego da pitam, TSH, FT3 i FT4 se mogu vaditi već sad ili treba pričekati još jedan ciklus? Sad je dragoj počeo drugi ciklus nakon IVF-a.
hvala