tikki svi mislimo na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mora skomentirati da je sablasno mirno ovih dana............. valjda još siječanjski đir, nije bilo puno postupaka do sada u ovoj godini
Cure, za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej cure! Doktorica me nije na kraju pregledala uopće. Beta je danas 13,072 i definitivno nije pravilno rasla (danas mi je 37 dnt, prijašnje bete su u potpisu). Dobila sam uputnicu za bolnicu za uzv gdje će me valjda još pregledat i onda uputit na kiretažu.
tikki, baš mi je žao![]()
, drži se, isplači, a onda skupi snage za nove pobjede!
tikki, jako mi je zao.![]()
Oh Tikki zao mi je.Ako vec mora, nek samo sto prije zavrsi ta prica u bolnici.Nadala sam se ljepsem scenariju.
Tugujem s tobom![]()
I ja jedva čekam da sve ovo završi. Nemam baš nikakvih simptoma i problema osim te pozitivne bete... I ja bi najradije da to prirodno ode. No, doktorica mi je rekla da je to previsoka beta i da će biti potrebna kiretaža. Najviše mi je sad žao što neću moć odmah nastaviti našu borbu već me sigurno čeka pauza... a ja bih najradije po naše eskimiće.
Sad sam u fazi ljutnje na sve... samo čekam kad će me puknuti tuga ponovno...
Bab... Isprazniš inbox?![]()
tikki daj si vremena....sljedeći postupak je tvoj![]()
joj tikki, sva sam se najezila jer sam se sjetila svega sto sam prosla...i pomislila sam...o Boze, zasto jos jedna cura mora kroz taj horor prolazit...ZASTO????????
Uzasno mi je zao zbog svega...i samo da ti kazem da je meni dr. R rekao da mogu u novi postupak odmah iza prve M.
Ali vidjet cu jos kakva cu bit u glavi a i pitanje je kad ce menga uopce doci s obzirom da se to zna malo otegnut nakon kiretaze.
I da, inbox je prazan. Pisi a ja odgovorim na sve jer znam da sad imas stotinu pitanja.
Drz mi se kolko mozes.
Pusa velika
Bab drga i ja ti poslala pismo pa mi se vratilo, još onog dana kad smo se čule, neznam jesi ga ti dobila
Tikki strasno mi je zao.
tikki žao mi je
hrabro dalje i da ne morate predugo čekati
žao mi je tikki....
još malo budi strpljiva i doći će tvoje blago!
Tikki, žao mi je. Ali moći ćete uskoro po eskimiće, a i dobre su šanse za konačni uspjeh, evo odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa šta je ovo?!Bab, Tikki?! Neznam šta se događalo zadnje vrijeme, samo znam da sam jako jako tužna zbog vas! Mislim na vas i želim da brzo prođe tuga i bijes i da vam bebica dođe čim prije!!!
![]()
tikki, baš mi je žao.. znam da je teško, drži se.
Bab, zvuči mi dobro ovo što ti je drR rekao, meni je moj odredio čuvanje barem 3-4 mjeseca, a meni se to čini preedugo (tim više što sam ovulirala uredno već u prvom ciklusu).
cure ~~~~~~~~~ za nove nade i uspjehe
Prema nekim mojim optimističnim predviđanjima, sad bi nam se mogli početi javljati blagdanski plusići iz kućne radinosti...?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozz,
eto da i ovdje javim, danas bila na FET-u u Postojni(vraćena 1 mrva na čuvanje), beta 8/2.
Magi, ~~~~~~~~ za dobitni FET. Vidim iz potpisa da niste dugo čekali, pa nek bude drugi put isto jackpot!
magi ~~~~~~~~~~ da i ovaj bude dobitni![]()
SIJEČANJ 2012.
Čekalice bete~~~~~~~~~~
1.2 Gabi
3.2 nina977
3.2 Nana Mo
6.2 maca papucarica
6.2 Legal alien
8.2 magi7
10.2 Strašna
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
28.1 Hope31, Orhideja
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
29.1 magnolija13
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Anakob, vulkan, Chiara, barkica
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
Kiarad, BillieJean, venddy, , geceta RuMo
ON-GO~~~~~~~~~~~~
1.mjesec:b.a.b.y., ivica_k, tlukaci5, Vedre, butterfly101,
2.mjesec: strategija, Dea84, olivera, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, linalena, malenaab, luna1, BigBlue, Vita22, luna1, lucija83, ruža82, kiki30, marincezg, trantincica, plavuša 007, M@tt, nati, Melem33, bubili, Snekica, mala bu , piki, Rominka
3.mjesec: Argente, bili, kitty , boss, mimi81,
ajde da malo popunimo listu za Siječanj, javi seeee javiseeeee![]()
Linalena, mi nemamo niti jednu prijavljenu trudnicu za mjesec siječanj!? ajme.... nadam se da će se to skoro izmijeniti i da se tvoja zadnja rečenica odnosi na nekog tko jednostavno još nije ništa objavio.
Cure, dobro jutro svima na forumu, evo forumske friške, mirišljave kavicepa se poslužite.
Svim curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
1.2 Gabi
3.2 nina977
3.2 Nana Mo
6.2 maca papucarica
6.2 Legal alien
8.2 magi7
10.2 Strašna
zelim svima veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hallo hvala na pitanju dobro sam , u srijedu sam bila na uzv vidjeli smo rucice i nozice , nesto preslatko , za mj. dana opet uzv ,.... jesi ti dobro ?
hello drage zene, svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bok svima.....
danas mi je 1 dc i krecem sa vaginaletama Na tetraborat, a u utorak sam na VV kod dr. A
pozzzz
Bab i tikki mi smo onda suborke..svima želim sreću u postupcima , a malim srcekima puno čestitke i samo nek lijepo nastave rasti..
utogestani,,kako uzimate, ja sam u 12 tjednu,ne znam dal da ga pijem,dosadilo mi ga više stavljat vaginalno?????
hallo možeš ga piti bez problema,meni je MPO dr. rekao da sama odlućim kako ću ga koristiti.Ranije sam ga uvijek koristila vaginalno ali ga ovaj put pijem od punkcije.
Nina sretno sa pikanjem!
tikice žao mi je![]()
@ hallo: ja uvijek utrogestane vaginalno. doduse nisam nikad bila trudnamislim da se bolje apsorbiraju vaginalno. ili lupetam gluposti. pitaj svog doca da si sigurna.
pijem ih jedino prije transfera i tada me malo zamantaju. ali jedva primjetno.
Meni je rečeno ovaj put čak da ih vaginalno stavim i na dan transfera. Baš mi to bilo...onak...stalno sam se brisuckala u pripremnoj sali...
Evo prijavljujem svoj negativni Mb-ski postupak,stigla vještica prije bete!![]()