Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Poklon za tetu čuvalicu

Bumble avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Poklon za tetu čuvalicu

U jesen mi mlađi sin kreće u vrtić, a ja bih željela pokloniti nešto našoj teti čuvalici za uspomenu i kao zahvalu što je čuvala oba naša dječaka ukupno skoro 3 godine. Ima li tko kakvu dobru ideju? Radi se o starijoj gospođi pa nekakav (šareni) nakit ili otkačena majica s dječjom fotkom ne dolaze u obzir .

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

u 3 godine si ju sigurno upoznala, i ako bolje razmisliš, sjetit ćeš se što nju veseli, pa onda joj priušti nešto takvo, osobno, a opet da joj bude uspomena...ja čuvam klince već 12 godina, i uvijek cjenim više kad vidim da je nešto darovano osobno... fotka cijele obitelji s roštiljade mi je bila zakon, sa posvetom iza, i otiskom nožice... naj naj...

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo uzela mi inana riječ iz usta.
    Zaista se nadam da ipak malo bolje poznaješ nekoga tko ti je čuvao djecu 3 godine.

Vjerujem kada sjednete i malo razmislite da ćete sigurno smisliti nešto za vašu tetu čuvalicu, nešto što će joj ostati kao lijepa uspomena na vašu obitelj.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mozda neki Photobook sa vasim slikama, tj. slikama vaseg djeteta i nje ako imate.. to bi joj sigurno bila ljepa uspomena. Na stranici od dm-a mozes skinuti program, jako je jednostavan za koristenje, tako da mozes sama napraviti nesto i napisati joj neku ljepu osobnu poruku.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam nasoj kupila nausnice, bila je jako iznenadjena i bas joj se svidilo...trajno i ispalo korisno. no ja sam svoju dobro poznavala od prije jer mi je rod pa mi je bilo lakse pri kupovini nakita...

Bumble avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Thanks svima na idejama!

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo kupili sat i napravili šalicu sa aplikacijom slike djeteta https://asp.photoprintit.de/microsit...a450337c5b170e

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Masaža, tretman u slanoj sobi, neki fora izlet, poklon bon u omiljenoj trgovini ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •