Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Jaslice Rudeš (Dugavska ulica) - iskustva?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Jaslice Rudeš (Dugavska ulica) - iskustva?

Upisala sam djecu u iste pa me zanima ima li itko ovdje iskustva s njima? Hvala unaprijed..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nitko??

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moje iskustvo ti baš i nebi pomoglo jer je bilo daaavno (sin mi ima 16 g., dakle prije 10 god.), ali uglavnom o.k., jedino je okoliš bio i ostao zapušten, neuredan, djeca su vani ko ovce u toru, tek toliko...

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi nismo bili u jaslicama, nego u starijoj vrtičkoj, prije godinu dana. Tete su jako dobre, kreativne, stvarno se trude oko djece, hrana je ok. Meni je jedini nedostatak bio ovo što winnnerica kaže, praktički nemaju prostor za igru. Sad su s unutarnje strane navodno napravili mali parkić, ali nismo više u tom vrtiću pa nisam vidjela kako izgleda.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala vam puno, malo ste me ohrabrile.. U matičnom vrtiću na Knežiji su mi i rekli da su tete super, ali sam mislila da me možda tješe jer je objekt užas.. Drago mi je da će biti vani ko u toru jer sam mislila da uopće ne izlaze evo, kad očekuješ najgore, sve dobre sitnice dobro dođu Puno hvala!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kaj da ti velim? Objekt je montažni zapravo i prastari (ja sam 73. godište i tam sam još išla u osnovnu školu u toj "zgradi" dvorišnoj), poslije toga je moj sin išao u istu prostoriju u vrtić... Izvana je dosta zapušteno i neuređeno, ali tete su mrak i striček Andrija (domar) ako još uvijek tamo radi, on mi je čak i auto vani popravljao dok sam malog ostavljala u vrtiću, tak da mogu otić na posao... :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To me drži..nadam se da su i jaslićke tete tak super ko vrtićke.. No ako je u cijelom vrtiću atmosfera topla, valjda su svi velika sretna obitelj he he, kaj si sve ne zabriješ da bi klince lakše u jaslice strpo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •