-
Jaslice Rudeš (Dugavska ulica) - iskustva?
Upisala sam djecu u iste pa me zanima ima li itko ovdje iskustva s njima? Hvala unaprijed..
-
nitko??
-
Moje iskustvo ti baš i nebi pomoglo jer je bilo daaavno (sin mi ima 16 g., dakle prije 10 god.), ali uglavnom o.k., jedino je okoliš bio i ostao zapušten, neuredan, djeca su vani ko ovce u toru, tek toliko...
-
Mi nismo bili u jaslicama, nego u starijoj vrtičkoj, prije godinu dana. Tete su jako dobre, kreativne, stvarno se trude oko djece, hrana je ok. Meni je jedini nedostatak bio ovo što winnnerica kaže, praktički nemaju prostor za igru. Sad su s unutarnje strane navodno napravili mali parkić, ali nismo više u tom vrtiću pa nisam vidjela kako izgleda.
-
-
Kaj da ti velim? Objekt je montažni zapravo i prastari (ja sam 73. godište i tam sam još išla u osnovnu školu u toj "zgradi" dvorišnoj), poslije toga je moj sin išao u istu prostoriju u vrtić...
Izvana je dosta zapušteno i neuređeno, ali tete su mrak i striček Andrija (domar) ako još uvijek tamo radi, on mi je čak i auto vani popravljao dok sam malog ostavljala u vrtiću, tak da mogu otić na posao... :D
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma