Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: molim pomoc...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno molim pomoc...

dobar dan.imamo curicu 6 mj.kad se rodila utvrdili su krvarenje u mozgu tj sistu.cista je pukla i sad bi to bilo ok.međuti danas na uzv mozga dr veli stanje je isto.samo sto je dijagnosticirano.NETIPICAN OBLIK 4 KOMORE.I FRONTALIS BIL i pod upitnikom.LAESIO HI.ak netko nest zna o tome il ima slican problem da znam kaj se desava jer dr je jako tajnovit.jos idemo neuropedijatru pa cu probat tamo nest saznat.hvala vam puno.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mary prvotno napisa Vidi poruku
    dobar dan.imamo curicu 6 mj.kad se rodila utvrdili su krvarenje u mozgu tj sistu.cista je pukla i sad bi to bilo ok.međuti danas na uzv mozga dr veli stanje je isto.samo sto je dijagnosticirano.NETIPICAN OBLIK 4 KOMORE.I FRONTALIS BIL i pod upitnikom.LAESIO HI.ak netko nest zna o tome il ima slican problem da znam kaj se desava jer dr je jako tajnovit.jos idemo neuropedijatru pa cu probat tamo nest saznat.hvala vam puno.
    Neću ti sada prevoditi dijagnozu jer ti to ništa ne bi značilo. Odvedi dijete neuropedijatru čisto da provjeri je li psihomotorni razvoj uredan. Najgore što se može dogoditi jest da malenu pošalju na vježbice za motoriku, a to je dosta nas ovdje iskusilo, ništa strašno. Da je nešto teže i ozbiljnije u pitanju pretpostavljam da bi ti već rekli i da bi već i sama primijetila.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

sutra idemo u klaicevu kod neuro.i ja mislim da ce biti tako.hvala bogu sto veli moj muz da je psihomotoricki super.stvarno za 6 mj starosti je odlicna.jucer krenula da bi puzala.sutra bumo vidli pa javim.a tebi hvala sto si me malo utjesila.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sutra idemo u klaicevu kod neuro.i ja mislim da ce biti tako.hvala bogu sto veli moj muz da je psihomotoricki super.stvarno za 6 mj starosti je odlicna.jucer krenula da bi puzala.sutra bumo vidli pa javim.a tebi hvala sto si me malo utjesila.
    6 mjeseci je dosta rano za puzanje... Samo polako, nemoj ništa forsirati. Ne stavljaj malenu u sjedeći položaj i ne pomaži joj pri bilo kakvim pokretima sjedanja, puzanja, hodanja. Neka što više vremena provodi na podu uz jednu-dvije igračke (ne stavljati puno igračaka odjednom). Javi što je bilo kod neuropedijatra

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja bih samo rekla Rehab- mali mi ima 6 mjeseci i puže i sjedi već na veliko-sve sam A okreće se od 3 mjeseca na sve moguće strane. I prva curica mi je isto tako propuzala i počela sjediti, a sa 9 mjeseci je prohodala. Srednje dijete je propuzalo tek sa 9 mjeseci, ali je u jednom tjednu i propuzalo, i počelo sjediti i dizati se. Tako da, ovisi sve od djeteta. Za nekog je nešta rano, za drugog nije Ja sam svoje mogla jedino svezati pa da ne propužu :D

Mary, dobro ti je Rehab rekla...znam da ne možeš da se ne brineš, ali probaj se malo manje brinuti. Ja vjerujem da će to sve biti ok

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

joj curke hvala.sve ok.malo teze si desnu ruku izvlaci ispod sebe al ju izvuce.uputa na goljak i medicinska gimnastika.inace sve drugo.taman kak treba biti.ne puze ona nek stavlja noge kao da bi.dijagnoza distoni .tak nekak pise.dobila sam preporuku za produzeno porodiljno.a ove tockice kaj ima one ce same po sebi se povuci.di jos mogu zvat vin tek u 10 mj ima mjesta a goljak u 9.mj.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja bih na tvom mjestu pokušala naći nekoga privatno dok ne dođeš na Goljak... Nema mjesta za paniku, ali što se ranije počne s vježbama, to bolje.
    Ninči, naravno da je svako dijete različito, ali uvijek je bolje kad se ne odskače puno iz okvira, bilo da je riječ o ubrzanom ili usporenom motoričkom razvoju Sve to ima svoje razloge. Ako dijete provede adekvatno vrijeme u svakoj fazi, ono je stabilnije, mišići su čvršći, sve lijepo sjeda na svoje mjesto Naravno, kao što si napisala, ne možemo vezati djecu, ali napomenula sam za svaki slučaj da se ništa ne potiče i ne forsira.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

pokazala mi je dr vjezbe za malu i veli da je to laksi distoni.vidit cu jos u vinogradskoj prek jedne zene.ja cu s njom doma radit pa cemo vidit.a vama cure hvala na brigi.zlatne ste.na svim rodinim temama su zene zlatne i vidi se da su jedna uz drugu.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

i jos mi je rekla da marija ima veliku glavu 45 cm za 6 mj starosti.i da to ima veze s dijagnozom.uzas.da poludim od brige .

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sretno

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i jos mi je rekla da marija ima veliku glavu 45 cm za 6 mj starosti.i da to ima veze s dijagnozom.uzas.da poludim od brige .
    Hm...moj mali ima 4 i pol mjeseca i opseg glave 44...bili smo neki dan na pregledu. Niti riječi nije bilo da je to previše! Ok, on je cijeli dosta krupan, ali opet mi se opseg glave tvoje bebe ne čini baš tako velik, obzirom da ima 6 mjeseci!

U svakom slučaju - SRETNO DALJE!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala vam curke.moj marko nije vristao pa neznamo kako to curice rade.a sto kazu gospodje jos se i marko pridruzi pa sad ti ostani normalan uz toliku dreku.sto ih boljegrdim bolje i vriste.a oni mi se smiju.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ma ne da je velika nego brzo raste i po njihovom za 6 mj vele da je prevelika.evo i dobili smo brzo pregled na goljaku.danas su nas zvali a rekli su da ima slobodno tek u 10 mj.javim kad bavimo kod fizijatra.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo curke da javim.fizijatar veli...bistra beba sve ok.za 6 mj starosti napredna ,ali moramo na vjezbice ..ok je to.neka vjezba nece joj skoditi..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nemoj se brinuti, veći opseg glave ništa ne mora značiti.. Samo redovito vodi malenu na uzv mozga, ako se komora ne bude širila, i ako glava bude rasla proporcionalno, sve je ok. Ako i ne bude tako, opet nije ništa nerješivo. Vjeruj, da je nešto teško i ozbiljno već bi znala, samo se opusti, vježbaj malenu, budi dosljedna u baby handlingu i pozicioniranju i sve će biti dobro

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala.puno.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Super! Baš mi je drago!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

i meni.hvala ti.al sad bi trebala nabavit one puzzle za pod ili strunjacu .jer na podu uvijek lupi glavicom.vidim enchi i ti imas bebicu 2011.ko moja mare samo sto smo mi u sijecnju.pozzz

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

i meni.hvala ti.al sad bi trebala nabavit one puzzle za pod ili strunjacu .jer na podu uvijek lupi glavicom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •