Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: molim pomoc...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

i jos mi je rekla da marija ima veliku glavu 45 cm za 6 mj starosti.i da to ima veze s dijagnozom.uzas.da poludim od brige .

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sretno

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mary prvotno napisa Vidi poruku
    i jos mi je rekla da marija ima veliku glavu 45 cm za 6 mj starosti.i da to ima veze s dijagnozom.uzas.da poludim od brige .
    Hm...moj mali ima 4 i pol mjeseca i opseg glave 44...bili smo neki dan na pregledu. Niti riječi nije bilo da je to previše! Ok, on je cijeli dosta krupan, ali opet mi se opseg glave tvoje bebe ne čini baš tako velik, obzirom da ima 6 mjeseci!

U svakom slučaju - SRETNO DALJE!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala vam curke.moj marko nije vristao pa neznamo kako to curice rade.a sto kazu gospodje jos se i marko pridruzi pa sad ti ostani normalan uz toliku dreku.sto ih boljegrdim bolje i vriste.a oni mi se smiju.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ma ne da je velika nego brzo raste i po njihovom za 6 mj vele da je prevelika.evo i dobili smo brzo pregled na goljaku.danas su nas zvali a rekli su da ima slobodno tek u 10 mj.javim kad bavimo kod fizijatra.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo curke da javim.fizijatar veli...bistra beba sve ok.za 6 mj starosti napredna ,ali moramo na vjezbice ..ok je to.neka vjezba nece joj skoditi..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •