tatek prvotno napisa
Mony prvotno napisa
Ja bih mogla prijeci i preko tih fora oko tajnovitosti podataka, al mi ne lezi da je nesto tog tipa masovno :?
Mislim, kak se u masi mogu skoncentrirat i napraviti (ili nauciti) AT kak spada?
Meni je to najbolje doma u zamracenoj sobi, na krevetu... I uspjela sam i bez tecaja.
Čuj, i tenis se počne učiti masovno pa kad naučiš osnovne udarce onda kreneš na pojedinačnu nastavu.
Fora tih tečaja baš jest da se ne uče samo vježbe (tehnika) već se razgovara o tome što se tim vježbama postiže, kako se one mogu izvoditi i kada da bolje djeluju, a veliki dio tečaja je interakcija, pitanja i odgovori (na to ode nekad i 50% vremena) i to je jako važan dio.
Ja sam isto počeo tako, učenjem iz knjige, ali to nije ni 10% priče kad ne znaš pozadinu odnosno djelovanje.
Ma ne mozes usporedjivati tenis s AT-om
Po meni je to kao da kod doktora/psihologa dodje 20 ljudi u isto vrijeme - kakva bi to bila kvaliteta pregleda?
A ucenje iz knjige - ovisi kako dozivljavas i u koliko nivoa ono sto tamo pise - meni je bilo dovoljno nekoliko puta procitati knjigu, a u razgovoru sa svojom homeopaticom sam saznala ono sto me gore zanimalo - sto se radi na naprednim tecajevima AT-a (a to sam vec radila u sklopu svojih meditacija prije, nevezanih uz AT), tako da vidim da mogu nadogradjivati dalje.
U svakom slucaju, mogu se djelomice sloziti i s tvojim objasnjenjem jer smo svi razliciti ko jedinke, no meni ipak takav pristup necem ko sto je AT ne lezi...