Citiraj tatek prvotno napisa
Oko AT ima različitih mišljenja, no oko Jadrankinih tečajeva vlada rekao bih jednoglasno mišljenje da ona održava te tečajeve vrlo predano i sa velikom željom da pomogne polaznicima tečaja da porade na onome što AT-om žele učiniti. E sad, da li takve vježbe nekome odgovaraju ili ne, to svatko sam mora provjeriti. Ja čvrsto tvrdim da se čitanjem recimo neke knjge o AT-u ne može dobiti ni izdaleka toliko koliko dolaskom na njen tečaj i ni u jednom trenutku nisam zažalio radi plaćene cijene tečaja.
Potpisujem. Isto tako, svako mora na tom uvodnome razlučit jel' to njegova "šalica čaja" ili ne. Ja sam zaključila da bi to moglo meni koristiti i koristilo je. Da sad napišem u kojem smislu mi je koristilo - zvuči glupo i banalno da mi je to netko trebao ispredavati. Ali, očito je trebao. I bolje mi je leglo na taj način živo preneseno nego pročitano u nekoj knjizi (vjerojatno bi mi sukus toga u knjizi izgledao kao Power Point prezentacija ili kao one američke self-help knjige - besmisleno je, naime, ako nema malo priče okolo, ili vrlo smisleno, ali ispari dok si rekao "puf" - priča je ono što ga zalijepi u sjećanju). A žena je fakat talentirani i nadahnuti predavač.