MM je prije nekih mjesec dana kupio u Dioni novi bicikl sebi (muški, ali ima i ženskih) za cca 1000 kn. Jest kineski, ali on je zadovoljan. Na okviru piše 3m ili tako nešto, ali ne znam je li to firma ili samo ukras.

Ima 6 brzina i shimano mjenjač (nije kaj god), fini mekani sic, velike kotače (nemoj mene pitati koliko cola, nemam pojma).

Zna čovjek procijeniti jer se godinama bavio biciklizmom i ima sportski bicikl sa onim obrnutim sportskim upravljačem koji ne može više voziti jer mu je izletio disk između kralježaka. Kupio je ovaj bicikl upravo zbog finog visokog upravljača. Sve što je trebalo bilo je dobro pritegnuti vijke, jer bicikl je bio sastavljen, ali ne baš čvrsto. I trebalo je pažljivo birati jer je na drugom primjerku nedostajalo nešto tipa plastični blatobran...

Ozbiljno razmišljam da i sebi uzmem ženski za istu lovu, jer je mlađi sin kidnapirao moj poni.

Eto, ovo nije preporuka (ni ne znam ima li toga još) ali je iskustvo, za sada pozitivno. Bicikl je skoro svaki dan u pogonu.