Pokazuje rezultate 1 do 50 od 180

Tema: Moje dijete ništa ne jede!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    da, ali ako roditelji ignoriraju djetetovu poteškoću i ne traže pomoć i terapiju, onda koče razvoj tj ne potpomažu ga, mislim da je na to lili mislila
    Baš tako.

ajme ellica to je ta, Bože me sačuvaj savjeta takve liječnice.

Zapravo sve ste u pravu u puno toga. On dakle jede samo neku hranu i to isključivo smiksanu i naganjavaju ga po cijelom stanu i trpaju u njega.on ne jede sam ništa. Ima on još nekih drugih poteškoća (iz senzorne) jako vidljivih prostim okom al da sad ne idem u detalje. U vrtić ga ne daju jer tata kaže da će se izgladnit i da on ne može funkcionirat u grupi, mama silno želi da on krene u vrtić ne bi li ga to potaklo kad vidi drugu djecu a i radi druženja da nije stalno s babama. Nema niti jedno dijete blizu i stalno je okružen samo bakama i roditeljima, koje (bake) se ne usude ponudit mu normalnu hranu (razumijem ih kad već to ne rade ni roditelji). a i čim počne curit nos (bilo je nekih pokušaja jaslica na par sati prošle godine) onda je panika da će završit s temperaturom, hitnom i nespavanjem. Btw dijete je natprosječno dobrog zdravlja, ja šmrcanje i kašljucanje ni ne primjećujem. :/

meni je to rod, moj slatki mali rod i jako mi je teško gledat da se djetetu ne pomaže Opet ću razgovarat s mamom, možda uspije nagovorit tatu da se pokrenu (tati treba definitivno psih.pomoć otkako je postao roditelj, takvo nešto u životu nisam čula ni vidjela a brate svega sam se naslušala). Svi smo u čudu i baš mi je žao.

Peterlin hvala za vježbice.

eh da i bake ništa ne govore, samo brinu i još meni kažu da ja kažem roditeljima, mislim ono ...one su u direktnom kontaktu s djetetom i roditeljima. nitko se ništa ne usudi, svi šute a vrijeme leti...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.09.2016. at 11:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •