što kažete je li moguće naći osobu koja bi mi pričuvala djecu u hotelu dok smo na svadbi od šogora. Naime, da se ne radi o muževom bratu to mi ne bi ni padalo na pamet,al to će bit naša velika obiteljska fešta (jako smo svi povezani) i nekako mi blesavo nekog od mojih bukirati za dežurstvo u sobi dok djeca spavaju jer znam koliko se svi veselimo da se podružimo i isplešemo.
Znate li nekoga jako,jako, jako pouzdanog tko bi se toga prihvatio i koliko to košta po satu, datum je 1.10. hotel Panorama na Trešnjevci, čuvanje bi bilo u tom istom hotelu u sobi, od 21-22 h nadalje, curka će tad imat 2,5 god,a maleni tek nešto više od 2 mjeseca, pa mi je bitno da me se može zovnut na podoj čim ustreba.
Jesam li ja previše nadobudna ili je to moguće i izvedivo?
Pa mislim da ti je puuuno prerano za planirati tako nešto. Naime, bebač se još nije ni rodio i jednostavno ne možeš znati kakva će biti situacija sa ostavljanjem tako male bebe.
Dalje, pa nemaš valjda namjeru tražiti osobu koja bi ostala sa 2 djece preko noći u hotelskoj sobi na internetu, čak i preko ovog foruma?
Najbolje je da zamoliš članove obitelji da se mijenjaju, svatko da odradi po sat, dva. Sigurno neće imati traume što propuštaju koji ples na svadbi, a djeca bi mogla ipak imati problema ako se probude, a uz njih skroz nepoznata osoba.
Posljednje uređivanje od Deaedi : 06.07.2011. at 15:25
a tvoja mama, sestra, neka prijateljica...? za tako malene mi je to najbolje.
za one vece, moj bratic je proslo ljeto imao svadbu u opatiji u hotelu, a u sklopu njega je igraonica. Mislim da je cuvalica-animatorica radila do 3 ujutro, cini mi se kao super rjesenje.
joj draga ana.m baš mi je žao, kontaktirat ću te na pp. Htjela si mi pomoći, u svakom slučaju sam zainteresirana za nešto takvo što si predložila.
cure hvala vam puno na savjetima.Ma naime kako mi se ženi mužev brat, ne mogu tražit od njihovih staraca da propuštaju svadbu,moje frendice nisu uzvanice a i sve imaju svoju djecu, sestra mi neće biti jer živi u Njemačkoj, jedino mi preostaju moji mama i tata al mi je glupo jer i oni bi se voljeli isplesati a ne smjenjivati u hotleskoj sobi,a budimo iskreni mene da strpaš u sobu s dvoje djece koaj spavaju vjerojatno bih zakrmila cijelu noć i ne bih se ni vraćala.
Razmišljam možda o Leoninoj teti iz vrtića jer se bavi time, Leona je poznaje,a bebi će ionako spavat i zatražit ciku kad mu se prohtije. Uostalom Leona kad mi zaspe ona se ne budi do jutra,a za bebu se ne brinem jer će bit samo kat iznad mene.
Svi tako željno iščekujemo tu svadbu jer su zajedno 10 godina a nismo se već dugo svi okupili i isplesali obiteljski.
Upravo sam jutros bila s frendicom koja je bila na svadbi nedavno sa 4-god. sinom i curicom od 2 mj. kaže jedna solo frendica joj je došla pričuvat djecu i sve prošlo za 5. Ja imam svega 1-2 frendice bez djece al i one su im nepoznate jer se s njima nađem na kavi bez djece,a i nekako bi mi bilo neugodno to tražit od nekog (pogotovo ako još nema djece)a ovi s djecom imaju posla oko svoje djece. ma smislit ćemo mi nešto, bit će to vjenčanje za sjećanje.