-
Ravioli
zanimaju me punjenja za ravile,ali mesnate ili biljne naravi, bez jaja,sira ,mlijeka i paradajza.
s mogućnosti zamrzavanja i korištenja na moru
Posljednje uređivanje od jelena.O : 06.07.2011. at 15:21
-
Jelena, probaj sa gljivama i prsutom. Znaci poprzila bi gljive sa pancetom ili prsutom, pustila da se ohladi i punila. I zamrznula.
-
to je za klince znači meso tipa puretina ide u obzir,grašak,i još nekaj od povrća kaj bi se moglo smrznuti
-
probaj staviti i tofu za (donekle) povezivanje; ako nisu na soju alergični
-
-
Možeš probati varijantu koju ja koristim za pohane palačinke koje smrzavam:
Bijelo meso (pileće ili pureće) na sitne kockice malo na tavi prepržim ili na grill tavi,
u hlano dodam kukuruza, graška, paprike na male kockice, malo ribanog sira, kockice kuhane mrkvice ili kakvo već povrće volite, izmješam i punim, nekad dodajem i tanku, tanku šnitu dimcek salame, dopunjuje okus savršeno.
Ja ovom smjesom punim palačinke, rolam, poham i smrzavam.
Za nenajavljene goste ili u krizi kuhanja...gotovo za par minuta.
Samo kad se peku ne smije na jako vrelo i jaku temperaturu da se sve lijepo ugrije i ispeće.
Posljednje uređivanje od AndrejaMa : 18.07.2011. at 09:27
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma