Za dosta stvari sam našla prirodnu zamjenu pa bi htjela i za kupaći kostim.
Ako plastika zagrijavanjem ispušta otrove, onda je to i za vrijeme sunčanja.
Da li netko ima ideju, kroj?
Za dosta stvari sam našla prirodnu zamjenu pa bi htjela i za kupaći kostim.
Ako plastika zagrijavanjem ispušta otrove, onda je to i za vrijeme sunčanja.
Da li netko ima ideju, kroj?
Kad sam bila mlada, nosili su se heklani (kukičani) kostimi od pamučnog konca.
Uguglaj "crochet bathing suit" ili "crochet bathing costume pictures" i odaberi raskoš...
Ima manu - dugo se suši i nije zgodan za boravak na plaži, a u međunožje treba ušiti krpicu.
ima i pamučnih badića- onako kao mako. Meni su lijepi ali im je rok trajanja kratak a i teže se suše. Imala sam jedan prekrasan, a znam da je npr u acessorizeu prije par godina bilo takvih dječjih badića
i mm i ja smo se nakupali u običnim crnim pamučnim gaćama, jedino se ne suše pa ih treba mijenjati nakon kupanja ako ti se ne sjedi u mokrom. i vise od težine, njemu su bile do pol bedara
Ovi kukičasti su mi zgodni.
Za kupiti pamučne sam našla samo nešto dizajnersko.
Zgodna ideja je i donji veš, možda uspijem naći nešto sa sportskim grudnjakom.
I ja sam za nudizam ali MM baš nije oduševljen.*
Prije nekoliko godina sam imala Speedo pamučni kupaci s malo elastina. Susio se mrvicu duze od normalnog, ali je bio odlican.
Ne nađoh Speedo s pamukom, samo najlon.
Ali sam našla simpatične plavo bijele prugaste gaće oblika bokserica i tamno plavi grudnjak koji bi trebalo malo prepraviti da liči na kostim. Možda svemu dodati nešto heklano.
*Uglavnom, ako na Jadranu vidite nekoga u gaće-grudnjak like kostimu*![]()
Slažem se i ja... Od 18. do 28. godine sam funkcionirala tako (gdje li su ta vremena, he he he....). I sad si povremeno priuštim, kad imam priliku (to obično bude ustajanje prije cika zore) ali s mužem koji nije fan toga i s djecom ili u većoj grupi nije to više tak jednostavno... ali da, FKK je zakon.
Nisu pamucni al su od nekog bukvinog/bambusovog vlakna: Lodoli
Znam da imaju outlet u sv.Heleni a drugdje nisam sigurna kako funkcioniraju
Zaboravila reci: brzo se suše i PREDIVNOG su dizajna
Probaj pitati na 047/641-500
Salju besplatno narudzbu
www.lodoli.eu
Srećom ja sam uspjela naći besramnog golišavca pored kojeg sam ja konzerva...da mi je samo znati kako će nas njemčki čike gledati krajem ljeta, kad moj trudnički trbuh još više poraste![]()
pitala, lodoli radi donje rublje od pamuka i modala a kupaće od umjetnih vlakana, većinom poliamid
Imaš u dućanima AQUA (ima ih uglavnom po turističkim mjestima) badiće od čistog pamuka.
http://www.aquamaritime.hr/
pronaći u maminom, tetinom, bakinom ormaru!
ja našla jedan narančasti iz 70-tih...