Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: trudnoca

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno trudnoca

imam pitanje ako mi neko moze reci...imala sam zadnju mengu 20.12.2010 dali je moguce da sam ostala trudna 28.12.2010 jer sam curila jos malo zadnji dan je bio,a to mi je bila najduza menstruacija do tada...i svrsio je tada u mene,jer i do tada kad smo spavali svrsio je u mene pred kraj i nije nista bilo,a sada sam trudna...???

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moguće je... ovisi koliki su ti ciklusi??? draga sve je moguće, nitko od nas ne zna sa sigurnošću koji dan nam je točno ovulacija... ja sam recimo ostala trudna jednom zadnji dan menge! kad više niš nije ni curilo već je samo mrljalo smeđe.... tako da... sve je moguće...

jesi radila test,trudna si? ako jesi - čestitam

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam zatrudnjela (oba) dva puta na zadnji dan menstruacije, u oba slučaja sam povračala odmah drugi dan i imala mučnine od tada pa naprijed. kad sam pitala na jednom forumu gdje su primalje kako je to moguće, odgovor je bio 'zato što smo svi tako prekrasno različiti'

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

do sad bi stvarno već mogla/trebala znati jesi li trudna s obzirom da je odnos bio još prošle godine

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    do sad bi stvarno već mogla/trebala znati jesi li trudna s obzirom da je odnos bio još prošle godine
    Uz mogla/trebala ja bi dodala morala....

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ona bi tribala biti skoro prid porod.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koliko sam skužila, zna ona da je trudna, ali joj nije jasno obzirom da je mislila da su to neplodni dani.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hvala sirius, to sam i ja baš htjela reči, ne treba ženu odmah napasti da bi morala/trebala, samo joj treba odgovoriti na pitanje.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zatrudnjeti se može svakog dana, primjera ima svugdje( ja 25. dan ciklusa) i trudnoća može trajati različito dugo( +/- dva tjedna je trudnoća na termin), pa ako se radi da netko sumnja u to da li je tata, neće pomoći ni datum začeća ni datum poroda. Trebao bi prvi tatin pogled na dijete to odlučiti, ali ako ni to nije dosta, postoje sigurni testovi za određivanje očinstva.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj lenaa7.12 prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanje ako mi neko moze reci...imala sam zadnju mengu 20.12.2010 dali je moguce da sam ostala trudna 28.12.2010 jer sam curila jos malo zadnji dan je bio,a to mi je bila najduza menstruacija do tada...i svrsio je tada u mene,jer i do tada kad smo spavali svrsio je u mene pred kraj i nije nista bilo,a sada sam trudna...???
    Moguce je da si ostala trudna 28.12., ali i par dana poslije, moguce je i 31.12. Spermiji zive u maternici 2-3 dana pa su mogli cekati i ovulaciju koja nije morala biti 28.12.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da,ja sam sad vec trudna 7 mjeseci samo me zanimalo dali je to bilo moguce,izvinjavam se ako sam se krivo izrazila...hvala na odgovorima...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    koliko sam skužila, zna ona da je trudna, ali joj nije jasno obzirom da je mislila da su to neplodni dani.
    A ja sam plava i nisam shvatila...Stvarno...Evo dok nisam sad opet procitala...
    I ja sam zatrudnila 30. dan ciklusa tako da je moguce.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da je nemoguće ne bi bila trudna...Iako ti to ne znaci ništa. Mislim, ocito tebe muci nešto drugo, a to se dokazuje drukcijim testovima...Ovako ne možeš znati 100% nikada...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

U nekakvom zamisljenom idealnom ciklusu koji traje 28 dana ovulacija bi bila oko 14 dana.
    Na tvoj 9. dan ciklusa tvoj je dragi ejakulirao u tebe. Hej, zanemari sto je malo curkalo, to je bio vec 9. dan ciklusa! Jos jednom, ako spermiji zive (i "cekaju" ovulaciju) 2-3, a neki izvori tvrde da nekima zive i do 4 dana, tvoja ovulacija je mogla biti izmedju 9. i 12./13. dana ciklusa, sto je apsolutno normalan dan za ovulaciju.
    Menstrualna krv ili zavrsetak menstruacije na 9. dan ciklusa nije "kontracepcija". Hocu reci, ne oslanjajte se na to kasnije dok ne planirate drugu bebu.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure,

imala sam nezaštićeni odnos dan prije početka manstruacije, prošlo je 10ak dana od toga i sada osjećam užasan umor i konstantnu mučninu, još ni jednom nisam povratila, ali stalno osjećam da hoću ako samo malo jače uzdahnem. Kolika je vjerojatnost da sam trudna? Još nisam napravila test, strah me da ću se razočarati ako ipak bude negativan.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Razmišljam si već par dana gdje da objavim pa ču ovdje.Mi čekamo treću bebu,i malo smo u laganom šoku.Nekako mi još nije došlo do glave kaj me sve ćeka.Doma njegovima nismo još ništa rekli,jer su se oni već ranije izjasnili što misle o trećem djetetu,a stavovi su dosta negativni,baš žalosno.
    Eto,na prvi pregled ću kad mi se 16. ginić vrati sa GO.,taman će se nešto i na UZV vidjeti.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

filip, nemoj se zamarati tuđim reakcijama, ja uvijek nekako mislim da za sve postoji razlog, pa tako i dolazak tvoj djeteta mora biti nešto dobro i pozitivno za vašu obitelj, iako ste nespremni. Reakcije mojih i muževih na treće dijete bile su katastrofalne. Svekrva je i na drugo reagirala pitanjem oću li abortirati. Oni su svi iz onih vremena kad je dvoje djece bilo neka normala i sve preko toga je nenormalno. Sad kad sam rekla da sam trudna s četvrtim, nitko se nije iznenadio ni usudio reći išta negativno jer se eto, ispostavilo da je moje treće dijete najšarmantnije i najumiljatije diejte koje ih je svih hipnotiziralo svojom pojavom i karakterom. I sad mi mama više puta zna reći kako je bila glupa i bezobrazna kad je reagirala onako bezveze jer su joj moja djeca svjetlo u životu, nešto što joj je obogatilo čitav svijet. Eto, raspisala se ja ali znam kako se osjećaš i znam da si šokirana i zbunjena ai sve će to biti super, vidjet ćeš

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    filip, nemoj se zamarati tuđim reakcijama, ja uvijek nekako mislim da za sve postoji razlog, pa tako i dolazak tvoj djeteta mora biti nešto dobro i pozitivno za vašu obitelj, iako ste nespremni. Reakcije mojih i muževih na treće dijete bile su katastrofalne. Svekrva je i na drugo reagirala pitanjem oću li abortirati. Oni su svi iz onih vremena kad je dvoje djece bilo neka normala i sve preko toga je nenormalno. Sad kad sam rekla da sam trudna s četvrtim, nitko se nije iznenadio ni usudio reći išta negativno jer se eto, ispostavilo da je moje treće dijete najšarmantnije i najumiljatije diejte koje ih je svih hipnotiziralo svojom pojavom i karakterom. I sad mi mama više puta zna reći kako je bila glupa i bezobrazna kad je reagirala onako bezveze jer su joj moja djeca svjetlo u životu, nešto što joj je obogatilo čitav svijet. Eto, raspisala se ja ali znam kako se osjećaš i znam da si šokirana i zbunjena ai sve će to biti super, vidjet ćeš
    n
    Hvala ti draga.Bilo mi je zbog toga teško par dana,sad sam već ok,nekako smirenija.Meni je bitno da je to prihvatio moj muž i moji klinci,najstariji je baš bio sretan.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Moguća trudnoca????

Lijep pozdrav, dragi forumaši
    Ovako, prije 2 mjeseca menga mi je kasnila zamislite 14 dana..ali sam ju dobila, ovaj sad mjesec 7 dana kasnila ,Ovu Mengu sam dobila 7.9. a imala sam odnos s partnerom 16.9. s time da je ejakulirao u mene.. e sad mene zanima, postoji li mogucnost za malu bebicu, jer (bar mislim da sam bila u neplodnim danima) pa sto vi mislite?!
    Hvala unaprijed! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •