Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: trudnoca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

U nekakvom zamisljenom idealnom ciklusu koji traje 28 dana ovulacija bi bila oko 14 dana.
    Na tvoj 9. dan ciklusa tvoj je dragi ejakulirao u tebe. Hej, zanemari sto je malo curkalo, to je bio vec 9. dan ciklusa! Jos jednom, ako spermiji zive (i "cekaju" ovulaciju) 2-3, a neki izvori tvrde da nekima zive i do 4 dana, tvoja ovulacija je mogla biti izmedju 9. i 12./13. dana ciklusa, sto je apsolutno normalan dan za ovulaciju.
    Menstrualna krv ili zavrsetak menstruacije na 9. dan ciklusa nije "kontracepcija". Hocu reci, ne oslanjajte se na to kasnije dok ne planirate drugu bebu.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure,

imala sam nezaštićeni odnos dan prije početka manstruacije, prošlo je 10ak dana od toga i sada osjećam užasan umor i konstantnu mučninu, još ni jednom nisam povratila, ali stalno osjećam da hoću ako samo malo jače uzdahnem. Kolika je vjerojatnost da sam trudna? Još nisam napravila test, strah me da ću se razočarati ako ipak bude negativan.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Razmišljam si već par dana gdje da objavim pa ču ovdje.Mi čekamo treću bebu,i malo smo u laganom šoku.Nekako mi još nije došlo do glave kaj me sve ćeka.Doma njegovima nismo još ništa rekli,jer su se oni već ranije izjasnili što misle o trećem djetetu,a stavovi su dosta negativni,baš žalosno.
    Eto,na prvi pregled ću kad mi se 16. ginić vrati sa GO.,taman će se nešto i na UZV vidjeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •