R ima 7mj i 3tj. Od 3. dana dana je na adaptiranom. Do uvođenja dohrane sa nekih 6 mj imali smo problema sa neredovitom i tvrdom stolicim, obično je kakao svaka 3 dana. Sa uvođenjem dohrane stolica se regulirala i postala redovita, 1-2 dnevno. No, zadnjih 3,4 tjedna imamo obrnut problem, ima u prosjeku 4 stolice dnevno, od čega obično 2 obilne i 2 manje, normalne konstitucije, ovisno već o vrsti dohrane koju je jeo.

Napreduje odlično, ima oko 10kg i 74cm, velik je i bucmast. Ima odličan apetit, obožava voće i povrče, stvarno može i hoće pojesti. Probala sam broj stolica smanjiti kombiniranjem namirnica koje zatvaraju (banana, riža..), ali to nije smanjilo broj stolica, nego je stolica samo postala tvrđa i teže je kakao.

E sad, jel to normalno, da ima 4 stolice dnevno ili se treba zabrinuti? Inače, izlaze mu zubi, jako se s tim muči, vidim da neki misle da se broj stolica može povećati i iz tog razloga, makar ne vidim baš neku vezu. Ne idem mi se kod pedijatra ako je to normalno, nisam previše zabrinuta, ali opet ne bi da mi nešto promakne.