Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: stari auto, koja As-grupa I ?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno stari auto, koja As-grupa I ?

naslov je glupav, ali sta da se radi ,ne znam da li je to stvar koja utice na izbor AS...
    Bebac je godinu star, prohodao je, ali dosta je sitan , blizu 9 kg (za koji dan mjerenje visine i tezine pa cu znati tacno). Imamo pp primoviaggio , ali vrijeme je za novu grupu.
    Nas auto je jako star, mm voli reci oldtimer (audi 100) , i sad sam na muci koju As uzeti. Isofix mogu samo sanjati, to otpada, pa vas molim za preporuku. Finansije su osrednje , ali recimo da necemo zaliti za to. Imam i mogucnost nabavke iz Njemacke, da porucim prijateljima koji uskoro dolaze (ako su tamo mozda povoljnjije ili radi veceg izbora-tipa sjedenje suprotno od smjera voznje itd) .
    Hvala unaprijed na pomoci!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ne bih savjetovao kupovanje na neviđeno jer ne znaš da li će sjedalica pasati u auto. osim ako prijatelji nemaju neki audi 100 pa da isprobaju.
    a što se konkretnog odabira tiče, pogledaj malo po forumu, prouči ADAC ili OAMTC testove, pa odluči sama.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala za prvu preporuku, a i za drugu - ali ja vec danima citam po forumu, gledam testove , uporedjujem i nisam uspjela sama naci odgovor. Zato sam i trazila pomoc...a nista, bacam se na proucavanje...
    Hvala daddycool

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U naseg Fiata Tipa (matorac totalni) je odlicno pasovala Romerica. Mislim da je classic. I sad u ovaj, nesto noviji a opet star ide dosta dobro, ali u Tipa je isla kao salivena, pricvrscivali smo je da nije mogla da makne.
    U svakom slucaju, najbolje je da probate. Nama su prodavacice iz TLa jako nerado dale da iznesemo AS do auta, prevrtale ocima i svasta nesto, ali ipak smo isprobali pre kupovine.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala vissnja, pogledacu je...znam da ce biti prevrtanja okicama kad budem trazila da se proba, ali kako drugacije da kupis dok ne vidis da li pase?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •