-
stari auto, koja As-grupa I ?
naslov je glupav, ali sta da se radi ,ne znam da li je to stvar koja utice na izbor AS...
Bebac je godinu star, prohodao je, ali dosta je sitan , blizu 9 kg (za koji dan mjerenje visine i tezine pa cu znati tacno). Imamo pp primoviaggio , ali vrijeme je za novu grupu.
Nas auto je jako star, mm voli reci oldtimer (audi 100)
, i sad sam na muci koju As uzeti. Isofix mogu samo sanjati, to otpada, pa vas molim za preporuku. Finansije su osrednje , ali recimo da necemo zaliti za to. Imam i mogucnost nabavke iz Njemacke, da porucim prijateljima koji uskoro dolaze (ako su tamo mozda povoljnjije ili radi veceg izbora-tipa sjedenje suprotno od smjera voznje itd) .
Hvala unaprijed na pomoci!
-
Administrator foruma
ne bih savjetovao kupovanje na neviđeno jer ne znaš da li će sjedalica pasati u auto. osim ako prijatelji nemaju neki audi 100 pa da isprobaju.
a što se konkretnog odabira tiče, pogledaj malo po forumu, prouči ADAC ili OAMTC testove, pa odluči sama.
-
hvala za prvu preporuku, a i za drugu - ali ja vec danima citam po forumu, gledam testove , uporedjujem i nisam uspjela sama naci odgovor. Zato sam i trazila pomoc...a nista, bacam se na proucavanje...
Hvala daddycool
-
U naseg Fiata Tipa (matorac totalni) je odlicno pasovala Romerica. Mislim da je classic. I sad u ovaj, nesto noviji a opet star ide dosta dobro, ali u Tipa je isla kao salivena, pricvrscivali smo je da nije mogla da makne.
U svakom slucaju, najbolje je da probate. Nama su prodavacice iz TLa jako nerado dale da iznesemo AS do auta, prevrtale ocima i svasta nesto, ali ipak smo isprobali pre kupovine.
-
hvala vissnja, pogledacu je...znam da ce biti prevrtanja okicama kad budem trazila da se proba, ali kako drugacije da kupis dok ne vidis da li pase?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma