-
Pozdrav.....Evo da se i ja malo priključim u razgovor.......Također imam blizance,dvije curice,za koji dan će 8 mjeseci......Fatamorgana,moje curice papaju ovako.....Oko 9 h ujutro pojedu oko 150 ml adaptiranog(to im je mjera,ponekad manje,pogotovo ujutro,naveče prije spavanja čak znaju oko 180 ml popapat),...... Zatim spavanje malo oko 10h,pa voćna kašica oko pol 12-12 h,ovisno kad se probude...(kombiniram svašta: banane,breskve,kruške,jabuku,lubenicu smo sada uveli i maline,ponekad stavim malo keksića,ako je kiselkasta kašica od nekog voća,ili rižinih pahuljica...To miksam ,nekad jednu voćku,nekad više,a nekada im dam kupovnu...)... Oko 13 h još dobiju mlijeka koliko hoće(oko 120 ml),jel nepojedu puno voćne....Opet spavanje od 14h-16 h( nekad i manje,kako kad.....) U 17 h "ručak"....povrtna kašica(piletina ,puretina,karfiol,brokula,riža,špinat,koraba,mrk vica,tikvica,krumpir,palenta...pa kombiniram svaki dan nešto.....) Oko 20 h-20:30 h za večeru mlijeko od 150-180ml.....I spavanje do 5-6 ujutro....onda popapaju 150ml.... I opet sve ispočetka.....
Takav je naš ritam.....)
Posljednje uređivanje od zvijezdica 2 : 10.07.2011. at 10:07
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma