čitam kako s 8-mjesečnim blizancima, pa ću napisati naš ritam hranjenje....
Ujutro ih podojim (oko 6-7 h), onda olačenje i igranje do 9 h. Oko 9.15 idemo na odmor....spavaja kako kada od 35 mnuta do 1,5 h....tad dolazi na red voćna kašica. Kombiniram jabuke kruške i bananu, ili ako unutra nije banana dodam ili kuhano proso ili rizine pahuljice (uglavnom nešto da ih zasiti. Onda idemo van, ostanemo oko 1h...Dok se dokoturamo doma taman je vrijeme za odmorka....U zadnje vrijeme "nemaju vremena" za sisanje, a zele jesti ili na nasem bračnom krevetu ili na podu u dnevnom boravku na podlozi za igranje. Još uvijek ih uspijem nagovoriti da ipak sišu ali ponekad teško. Kad zaspu obićno se probude nakon 45 min pa još jednom sisšu (ako nisu dovoljno pojeli prije spavanja). Nakon buđenja oko 14 h (+-) jedu povrće (sve kombinacije) s mesom ( kunić, puretina ili riba) i nekom žitaricom (riža, proso, žganci) Tu se poštenski natrpaju.
Idemo još ednom van, po seku u školu i onda uzmem neku voćku ili izdojeno mlijeko. To pojedu, ako treba ponudim ih da sišu ali sad već stvarno neće sisati poslije podne.
oko 18 30 jedu voćno žitnu kašicu (ponekd pojačanu s 2-3 mjerice Ad). Navečer dobe 110 ml AD (uvela sam ga za zadnji obrok kad su imali 6 mjeseci jer više nisam mogla tehnički izvesti hranjenje, a da se poslije ne osjećam kao da sam se tukla s Cro Copom), no ipak im ostane, čini se da nisu baš gladni. Po noći sišu u 23 i oko 4 h ( naravno ima i švercera koji iskoriste to što sam mrtva umorna).
Iako su bili sitni po rođenju, V-2260, M-1990 gr, sad su veliki V je sa 8 mj točno imao 9 kg!!!!, a M 7,300 gr. On je blizu 10 kg po mojoj procjeni.
Ja još uvijek malkice "brijem" na njihovu klopu, valjda od početnog šoka s njihovim hranjenjem.....
Ako mozete prokomentirati što vam se čini, bila bih zahvalna