-
Pay pal
Vi što kupujete na e-bay ili nekim engleskim dućanima koju karticu za plaćanje pay palom preporučate. Kmkojom je najisplativije zbog pretvaranje u funte? Možda kupiti funte i stavit na deviznu karticu ili mastercard pa gotovo?
-
i jel netko koristio ovu kurirsku dostavu: "Iz engleske" http://www.izengleske.com/ ?
-
Osoblje foruma
koristim paypal s jedinom kreditnom koju imam
paypal se naplacuje od trgovca, ne od korisnika, tj kupca pa ne moras racunati na ustede
koristim je mjesecno 5-6 puta za internetske kupovine iz inozemstva i nikad problema
ako se bojis kartica, postoji skuplje rjesenje, paysafecard, kupujes ih na kiosku tiska poput bona za mobitel
moj sin tako kupuje neke dodatke za igre
oni uzimaju deset posto od kupca, na iznos kupovine
-
Hvala ti Ivarice na odgovoru. Ne bojim se plaćat pay palom jer kužim da je to siguran način plaćanja već me brine pretvaranje u stranu valutu i kolko će nme na kraju rbačun izaći.
-
Osoblje foruma
on ti odmah napise koliko ti je to u kunama, pa tako mozes znati koji je to tecaj
sigurno puno povoljnije nego hendlanje deviznog racuna i jos jedne kartice
-
meni Pay Pal nije prihvatio od otp banke karticu pa sam u hpb napravila web karticu, dobra stvar je što se ne plaća ništa dodatno, vođenje računa itd, već samo jednokratno pri izradi kartice 50kn i to je to.
-
Eto,probala napokon, platila i sad samo čekat pošiljku. Nisam znala da piše kolko će bit u kn. Super!
-
Ja sam iz OTP banke, njihovu prepaid karticu koristila preko 6 godina, registriranu na PayPal bez problema.
Nju sam ugasila, jer mi je bilo preskupo plačati taj račun 50 kuna godišnje-tekući i još 20 kuna mjesečno vođenje računa/token.
Prije 2 mjeseca sam registrirala debitnu VISU od RBA ma koju primam plaću.
Tu plaćam 9 kuna naknadu i mobilni token mjesečno i huja-haj :D
-
a kaj pay pal nema nešto ko članarinu, trebala bi nekaj iz inozemstva pa se informiram.
-
meni nisu ništ takvog naplatili,tak da kolko znam,nema članarine ni nikakvih troškova,provizije i i slično
-
-
jelena.O prvotno napisa
ziher?
Ziher.
-
Osoblje foruma
nema nikakve clanarine, paypal svoju uslugu naplacuje od prodavaca
-
Nema članarine, ni provizije.
Jedino ti kod registracije računa skinu s kartice 2$, pa ti pošalju izvod i uz tu transakciju jedan 4znamenkasti elektronički broj koji moraš ukucati kod zadnjeg koraka verificiranja računa/kartice, da dokažeš da si ti stvarno vlasnik.
I onda ti to opet vrate na račun.
Samo transakcija za verifikaciju, ne košta te ništa, jer na kraju tih 2$ dobiješ natrag.
I ako imaš net bankarstvo i imaš uvod u svoje transakcije, onda taj broj vidiš nakon par sati i možeš ga odmah ukucati.
Posljednje uređivanje od zmajica : 12.05.2014. at 07:50
-
i ja se napokon uspjela registrirati na pay palu, s muzevom karticom 
kartice je kreditna u kunama, na pay palu vidim da je dolar, a ja uglavnom narucujem u eurima. hocu li puno gubiti na tecaju, zna li netko?
-
Mogu li napraviti paypal račun s karticom tekućeg? Mislim, napravila sam i čekam već 10 dana taj 4-znamenkasti kod, pa pretpostavljam da ništa od toga?
-
Trina koja je to kartica? Maestro, visa? Različite banke imaju različite kartice. Ako je maestro u pitanju mislim da on ne prolazi. I gdje čekaš taj kod? On se trebao kroz dan dva pojaviti u prometu po računu i to možeš vidjeti na internet bankarstvu ili da ti u poslovnici isprintaju promet po računu
-
Visa na Splitskoj. Na internet bankarstvu i gledam, niti su mi skinuli onih 2$, niti se išta dešava, tako da mislim da ću odustati od tog paypala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma