Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: tik-tak,dojenje- FET,posao...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I još savjet - moraš sa sobom i mužem raščistiti što želite, što možete. Onako, čisto tehnički (ja sam više od toga) - ako odeš relativno nedavno od prošle trudnoće (pino je nalazila neka istraživanja da je taj "window of opportunity" 2 godine), onda su ti veće šanse da se embriji nakače. Ako odeš nakon te 2 godine, šanse su manje. Znači, ako ipak želite treće i odlučite se - bolje je ići sad. Ako ipak još niste spremni pa što bude - bolje je kasnije.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    ako odeš relativno nedavno od prošle trudnoće (pino je nalazila neka istraživanja da je taj "window of opportunity" 2 godine), onda su ti veće šanse da se embriji nakače. Ako odeš nakon te 2 godine, šanse su manje.
    jel možeš molim te staviti link gdje se spominje to istraživanje
    za 2 g. povećane plodnosti nakon poroda?
    čini mi se skroz logično, pogotovo jer znam dosta
    parova koji su lagano zatrudnili ubrzo iza 1. trudnoće, a prije i/ili poslije
    imali problema s plodnošću.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    jel možeš molim te staviti link gdje se spominje to istraživanje
    za 2 g. povećane plodnosti nakon poroda?
    čini mi se skroz logično, pogotovo jer znam dosta
    parova koji su lagano zatrudnili ubrzo iza 1. trudnoće, a prije i/ili poslije
    imali problema s plodnošću.
    Ne, nemam link, to mi je rekla pino da su njeni IVF-Ameri radili istraživanje, izgleda da jednom postignuta trudnoća malo nekako "imunološki" ili kakogod na neki rok resetira tijelo pa se lakše kači, u tom periodu 2 godine nakon postignute trudnoće.

Ja pino vjerujem za ove stvari ko... a stvarno autoritetu, plus da mi je i dala link na znan. istraživanje, ne bih to vjerojatno mogla shvatit, ali ono... što kaže pino, meni je kao objava s nebesa - u mojoj glavi stoposto točno .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.07.2011. at 14:19

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    I još savjet - moraš sa sobom i mužem raščistiti što želite, što možete. Onako, čisto tehnički (ja sam više od toga) - ako odeš relativno nedavno od prošle trudnoće (pino je nalazila neka istraživanja da je taj "window of opportunity" 2 godine), onda su ti veće šanse da se embriji nakače. Ako odeš nakon te 2 godine, šanse su manje. Znači, ako ipak želite treće i odlučite se - bolje je ići sad. Ako ipak još niste spremni pa što bude - bolje je kasnije.
    Očito ima nešto u tome.

Jedna poznanica je ostala trudna prvi put u 37. godini (godinama se mučila i liječila neplodnost) i niti godinu dana nakon poroda ponovo zatrudnjela (izvanmaternična taj put).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •