-
Hm, pekla sam ga tri puta do sada, i stalno mi ispada nekako tanusan. Stavljam sve vise i vise sastojaka (srazmjerno) i povecavam kolicinu kvasca, a kruh ostaje velicine nekakve lepinjice (recimo 3 cm debljine). Onaj na videu je prava pogaca (barem 7-8 cm), i ovi Kaae-ini isto.
Ne znam gdje grijesim, dosad sam sumnjala na kvasac pa trpam sve vise i vise ali situacija se ne mijenja bitno. Je li neko probao s onim kvascem u kocki? Sto uopce moram raditi s tom kockom?
A kora je savrsena. Fali samo sredina, pupa.
-
Davore ti si moj kruh - guru 
mislim da sam shvatila u čemu je bila kvaka - previše je kvasao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma