Pokazuje rezultate 1 do 50 od 360

Tema: Susjedin no-knead bread iliti kruh kojeg ne treba mijesiti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

eto meni je opet neuspio šmrc....

prvi put mi je bio maaalo mrvu još sirov,ali nije toliko smetalo to,kolko se brzo osušio (nakon 2-3 sata) i to sam ga pekla u debelom keramičkom ovalu..a jučer sam ga pekla u vatrostalnoj,i izvana je bio pečen,kora tvrda i pečena a iznutra predivan a još uvijek dosta sirov.....

tako sam tužna....pekla ga na 200 u peći na struju,i više ne znam što napraviti da bude drukčiji...šmrc....

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa Vidi poruku

prvi put mi je bio maaalo mrvu još sirov,ali nije toliko smetalo to,kolko se brzo osušio (nakon 2-3 sata) i to sam ga pekla u debelom keramičkom ovalu..a jučer sam ga pekla u vatrostalnoj,i izvana je bio pečen,kora tvrda i pečena a iznutra predivan a još uvijek dosta sirov.....

tako sam tužna....pekla ga na 200 u peći na struju,i više ne znam što napraviti da bude drukčiji...šmrc....
    pa nije ti dobra temperatura treba biti oko 230 koliko sam pohvatala, pogledaj na početnoj strani prvi post, ima precizno
    određeno koliko

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    pa nije ti dobra temperatura treba biti oko 230 koliko sam pohvatala, pogledaj na početnoj strani prvi post, ima precizno
    određeno koliko
    Da, ja pečem na 230-240, u običnom metalnom loncu s poklopcem. 30-35 min poklopljeno i još 10 otklopljeno.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam danas probala taj kruh , jako je ukusan, samo mi je sredina prevlažna. Sutra pečem ponovo sa manje vode.
    Lotta- mislim da ti nije nepečen nego je previše vode, imaš lošije brašno kao i ja pa ne popije svu vodu.Smanji vodu umjesto šalice i po idi sa šalicom i četvrt, ili majprije sipaj jednu šalicu vode pa ako nije pregusto nemoj ni sipati ostalo. Pekla sam na 230 stup.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa Vidi poruku

Da, preniska temperatura, mora biti oko 230 (u mom slučaju između 200-250).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •