Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
Sinoć ispekla od integralnog brašna, upravo ga tamanim sa humusom
vidiš pužić dobra ti je ovo ideja, idući ću probat direktno u vatrostalnu.
Mene ubija to čišćenje ostataka brašna i tjesta, to mi je jedan od najgorih poslova i zato mi je bio super pekač...kad je kruh gotov samo se malo prebriše posuda
e pa tako i ja sad radim..ubijalo me to čišćenje ljepljive radne plohe, pa se spužvica sva ulijepi i stalno sam novu morala kupovati...ovako sam si olakšala , a došla na isto s kvalitetom kruha. Onda tu posudu u kojoj se dizao samo prebrišem ubrusom da pokupim eventualne ostatke tijesta i u perilicu. a vatrostalnu nakon pečenja skoro da i ne moram svaki put prati iako i nju i perilicu strpam bar da bude sjajna.Počela sam u kruh dodavati i sjemenke lana koji mu daju odličan okus.Njih utrpam odmah kad stavljam da se diže tijesto.